vrijdag 16 mei 2014

Kookavond

Deze avond gaat onze kookavond bij mijn vriendin door.Ze heeft sinds enige tijd een nieuwe keuken en wij mogen daar nu samen voor de 1 ste keer samen in koken.

We koken al een tijdje om de 2 of 3 maanden samen bij iemand thuis.Diegene waar het te doen is kiest de menu,haalt alles in huis en de kosten worden gedeeld.Het koken doen we samen,elk ieder een gerecht of het hoofdgerecht met 2.

Zal een beetje wennen zijn want ze heeft een gasvuur en dat zijn wij(de 3 anderen)niet gewoon maar het zal wel mee vallen.Een leuk vuur van dit merk Boretti,ander model maar welk ze juist heeft weet ik niet.

Er staat vis op de menu als voorgerechtje,een stoofpotje van kip en als dessert iets met chocolade.

Het klinkt al goed vind ik.We drinken vooraf een aperitief met een hapje als we aan tafel kunnen buiten de laatste afwerking van ons gerecht.


We kiezen elk wel gerechtje we willen maken,dat verloopt altijd goed hoor!

Dus niets naaien vandaag,wel nieuwe stofjes gehaald en mee gedaan aan een wedstrijd op deze blog.Altijd leuk om mee te doen aan een give away,deze keer kan men stof winnen.

Daarom geen modellen of stofjes op de foto vandaag want koken is een andere hobby van mij en daar maken we natuurlijk ook tijd voor.


Groetjes C

1 opmerking: