maandag 27 juli 2015

Weekendje zee...

Afgelopen vrijdag vertrok ik samen met mijn kinderen voor een weekendje Blankenberge.

Voor het eerst onder ons 3tjes op weekend,zelf naar zee rijden,met ons 3 beslissen waar we eten,wat we gaan doen,we keken er naar uit.

Het was best spannend want ik rij wel eens een ritje op de autostrade maar zo ver dat was wel 15 jaar geleden denk ik.

We kwamen veilig aan bij ons appartementje voor de komende dagen.

Simpel,proper meer moet dat niet zijn.We gingen erna de omgeving verkennen en dronken er iets lekkers in een bar met onze voeten in het zand.                                  


Als avond eten hebben we lekker maar simpel Italiaans gegeten:
                                                                                            
We gingen 's avonds met de tram naar Oostende,het openbare vervoer,altijd een beetje een avontuur ook zo die dag,de tram begaf het en we mochten eerder uitstappen.

De rest te voet gedaan,het terras van Q music lonkten en jammer genoeg zijn we redelijk snel weer terug gegaan naar ons appartement omdat het water goot.Maar gelukkig eerst ons drankje op gedronken:
Zaterdag hebben we een uitstapje naar Brugge gedaan,daar meer over later.

Nu eventjes een wasje ophangen en een volgende insteken.Want ja dat hoort er jammer genoeg bij als je een weekendje weg gaat,wassen,opruimen en je weg weer vinden in je normaal thuis ritme.


Groetjes C.Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Wat ben jij stoer zeg! Ik hoop dat je trots bent op jezelf. Een meer dan verdiende uitstap en op de foto's ziet het er super en lekker uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Ageeth ik ben best fier op mezelf,zeker de terug rit was geen meevaller met de regen,de verkeerde weg en de vele vrachtwagens...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Afgelopen weekend? Dan had je wel pech met het weer. Maar fijn dat jullie even weg zijn geweest en zee is altijd wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad afgelopen weekend,zaterdag was er heel veel wind...

   Verwijderen
 4. Klinkt als een heerlijk weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben fier op jou! Het was zo te lezen toch een zalig weekend! En weer dat hebben we spijtig genoeg niet in de hand!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ook fier op mezelf dat ik het gedurfd heb om naar daar te gaan ;-) en we hebben er van genoten.Gelukkig smelten we niet van de regen,hé!

   Verwijderen
 6. Niets boven een weekendje zee ;). Als het hier ook maar even lukt, rijden we na het werk op zaterdag nog naar de zee - meestal is de grote drukte dan ook al weg ;). Jammer dat het voor jou een eind rijden is, maar super dat je het toch maar deed!! Het leest in ieder geval als een fijn weekend.
  --als je ooit nog eens in de buurt bent, en je hebt zin om een koffie te gaan drinken of zo, stuur je me een berichtje?--

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even in de buurt als we aan zee zijn?!Dat zal niet vaak gebeuren maar wie weet komt het er toch ooit van om samen ene koffie te gaan drinken,hé!Of we spreken ergens tussenin af?

   Verwijderen