vrijdag 3 juli 2015

Joepie vakantie!!

Vanaf vandaag een weekje vakantie!!

Ben er wel aan toe hoor want met de hittegolf die onze streek de nodige aandacht geeft is heel vermoeiend...

Ik heb al enkele leuke zaken geplant zoals seffens met mijn broer en zijn gezin samen een ijsje gaan eten,nog voor mijne verjaardag.


Morgen verlof in zetten met de collega's,ergens lekker gaan eten,wat drinken en gezellig samen zijn.

Zondag is het dan bezoekdag bij mijn zoon zijn kampplaats.Hij is gisteren er met de fiets naar toe gegaan maar zoals ik al verwachte heeft hij het moeten opgeven en heeft hij het laatste stuk met de auto gedaan.

De hitte daar kan hij niet zo goed tegen,zijn conditie is erg laag en over je limiet gaan is geen goed idee,hé!


Ben blij als ik hem zondag eens ene dikke knuffel kan geven.En de terug weg volgende week vrijdag,daar zullen we nog maar niet aan denken zeker?!
Maandag ga ik eindelijk naar de zoo,samen met mijn dochter en het nichtje dat in maart haar lentefeest had.Een FB vriendin gaat met ons mee,ze heeft me zomaar 2 kaartjes en een kortingskaart cadeau gedaan en we kijken er alle 4 naar uit om samen een dagje naar de dieren te gaan kijken ;-) We hebben elkaar nog niet live gezien maar ik ben er zeker van dat het wel mee gaat vallen.

Verder wil ik samen met de dochter ook nog wat gaan solden shoppen eer ze met mijn ouders er enkele dagen van door gaat richting Frankrijk!!

Een terrasje doen,wat luieren,nog wat naaien,genieten van de kleine dingen dat is mijn doel.Met vrienden naar Parkies in Maasmechelen:En de rest laten we nog een beetje open,zal ook afhankelijk zijn of het zo heet blijft.Ik heb vandaag eindelijk ene ventilator gehaald,was de laatste in die winkel maar dat was genoeg voor mij,ik had al 3 plaatsen gedaan eer ik er eentje kon kopen....Voor iedereen een super fijne vakantie,wie weet ben jij al weg op zoek naar rustigere oorden.

Geniet van wat je doet en maak er een leuke tijd van.

Groetjes C.Follow my blog with Bloglovin

18 opmerkingen:

 1. Geniet van je vakantie en alle fijne dingen die je gepland hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Heel zeker Monik!!We kijken er naar uit om je te ontmoeten ;-)

   Verwijderen
 3. Fijne vakantie! Je hebt leuke dingen op de planning staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier en rustig aan in de hitte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te lezen al een hele planning, je zal je niet vervelen, in elk geval wens ik je een super leuke vakantie, geniet er maar eens goed van hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker een weekje vakantie en zo te lezen zal je je niet vervelen!
  Veel plezier en geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben op mijn gemakje de Scarlet short aan het maken,tot nu toe valt het mee,ben benieuwd naar het eind resultaat,heb in geen jaren nog een short gedragen,alleen om te slapen maar met dit weer lijkt me dat wel handiger op de fiets ;-)

   Verwijderen