woensdag 15 juli 2015

Quote
Deze quote vind ik wel leuk...want ik probeer de laatste tijd van elke dag een leuke dag te maken of in elk geval 's avonds op een rijtje te zetten wat er leuk/tof/aangenaam/onverwachts was...ook al was een een moeilijke,droevige of gefrustreerde dag...

Als je het leven positiever bekijkt loopt het toch allemaal iets gemakkelijker heb ik ondervonden.

Want je kan aan alles wel iets negatiefs vinden maar dat brengt je nergens is mijn mening.

In tegendeel,sta positiever in het leven en het leven (glim)lacht naar je.


Als er nu mindere dagen of momenten zijn en je mag er zeker van zijn,die zijn er bij mij ook hoor dan probeer ik het toch naar de positieve kant te draaien.

En dit is op zich voor mij persoonlijk al heel positief want als je me dit vorig jaar gezegd zou hebben dan zou ik je niet geloofd hebben,ik was nog al een zwartkijker of eerder geneigd om iets negatiefs te zien.


Na mijn beslissing 8 maanden geleden is dit veranderd,heel raar maar waar.

Samen met mijn kinderen,mijn familie en vrienden maak ik er gewoon het beste van en dat is leuk,heel leuk.

Deze keer geen maaksel van mezelf maar gewoon even stil staan bij hoe mooi het leven kan zijn.

Je leeft maar één keer en dat is nu!!Onverwachts een namiddag door brengen met mijn kinderen.

De zon die schijnt.


Iemand die me een glimlach schenkt.

Onverwachts een smsje krijgen.

Een leuke tekst tegen komen.

Ja het leven is mooier sinds ik mijn eigen hart volg.

Dank je wel voor jullie steun,welkom aan de nieuwe volgers en voor iedereen ene fijne dag of avond,ligt er aan wanneer jullie dit lezen ;)

En vandaag ben ik gastblogger bij deze lieve dame waar je mij een beetje beter kan leren kennen door de vragen die ik beantwoord heb.

Groetjes C.


Follow my blog with Bloglovin

16 opmerkingen:

 1. Klopt helemaal en ik geef het mijn dochter ook mee ;) Als ze in een dip zit laat ik benoemen wat leuk was die dag, liefst 5 dingen. En dat doe ik zelf ook elke dag. Er zijn altijd dingen waar je vrolijk van wordt of op z'n minst fijn vindt, zeg ik altijd. Al is het maar een vogeltje die bij je raam zingt ;)
  Mooi dat jij dat ook doet.
  Keep up the good work!
  Xxx Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe mijn beste Wendy en fijn om te lezen dat jullie het ook zo doen ;-)

   Verwijderen
 2. Is ook helemaal mijn visie. Probeer deze stelling steeds voor ogen te houden. Ik erger mij vaak aan mensen die ALTIJD wat negatief weten te zeggen/vertellen op datgene wat jij (ik in dit geval) zegt. Hier hou ik helemaal niet van. En nu moet je niet denken dat het leven zo mals is geweest voor mij, nee hoor! Maar wat heb ik veel gekregen om dankbaar en blij voor te zijn. "Waar ben je mee tevreden" en je moet het willen zien en aannemen! Ik wens jou een heel fijn en rijk leven toe, samen met je kinderen ,familie en vrienden en alles wat nog op je pad zal komen! Lieve groetjes Carla**

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een fijne reactie van jou Christa en inderdaad het leven is voor jou ook niet mals geweest maar we blijven/proberen positief door het leven te gaan x

   Verwijderen
 3. Ik hou het liedje "Always look on the brightside of life..." altijd in mijn achterhoofd.
  En probeer regelmatig stil te staan bij alles wat ik heb zoals: mijn gezondheid, een fijne job, een mega fantastische dochter, een mooi huis, een lieve papa voor mijn super dochter, een fijne familie, een knuffelbeer van een hond, een leuke hobby en in een gezellig naaiclubje, toffe vriendinnen,... En zo kan ik nog wel even door gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is het;kijk naar wat je hebt in je leven en niet wat je niet hebt...

   Verwijderen
 4. Leuk, je gastblog! Kennen wij het recept van de vegetarisch pasta al?
  Ik heb bewondering voor je positieve kijk en probeer daar wat van over te nemen, X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat receptje staat niet op mijn blogje maar zal er binnenkort eens werk van maken.Groot gelijk om wat van mijne positiviteit over te nemen ;-)

   Verwijderen
 5. Heel goed, probeer zo veel positieve dingen te bedenken die je iedere dag mee maakt, het leven word daar door een stukje makkelijker!
  Blijf achter beslissingen staan en volg je hart dat is meestal de juiste weg ook al is het soms niet de makkelijkste!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zit veel waarheid in hoe jij het beschrijft.En daarbij moeilijk gaat ook,hé!

   Verwijderen
 6. Mooie filosofie om naar te leven, bij het negatieve blijven hangen is vaak makkelijker dan het positieve eruit te pikken maar zo te lezen doe je het geweldig. Bedankt voor deze positieve blogpost :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beter een positieve kijk op de wereld en trachten er het beste van te maken. Iedereen heeft al moeilijke dagen en jaren achter de rug, bij de een al wat zwaarder om dragen als bij de ander, maar zie vooruit er staan je nog heel veel mooie dingen te wachten. Ook al zijn het maar kleine simpele dingen. Liefs Monik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geniet nu nog meer van die kleine dingen die in het leven voorbij komen Monik...zoals vandaag ene namiddag/avond met 2 vriendinnen naar Maastricht.

   Verwijderen
 8. Ben blij dat je zo in het leven staat en de ene dag gaat het al wat makkelijker dan de andere. Zelf is bij mij ook meestal het glas halfvol :-) . Ik wens je nog vele mooie dagen toe :-)

  BeantwoordenVerwijderen