zondag 30 december 2018

Bye bye 2018,welkom 2019!

Wat vliegt de tijd!Even knipperen met je ogen en het jaar is al weer om.Het was een mooi jaar maar ook af en toe bewogen momenten.

Sinds ik van job veranderde veel minder genaaid.Ik heb zelfs voor de feestdagen een bloesje gekocht om op mijn zelf gemaakte rok van vorig jaar te dragen.Ben er ook niet echt mee bezig,nieuwe outfit en zo.Maar ik hoop in de toekomst toch weer wat te gaan naaien want ik mis het een beetje.

We gingen op citytrip naar New York en dat is toch wel een hoogte punt waar we het nog regelmatig over hebben hier.Zeker een aanrader om te doen mocht je nog twijfelen.

Ook namen we afscheid van de bomma van mijn kinderen.Ze had de gezegende leeftijd van 92 jaar en verbleef enkele maanden in het rusthuis waar ik tot eind september werkte.

Geen goed voornemens,misschien wat meer genieten en minder moeten zoals ik gisteren in een quote neer zetten met handletteren?!


Dat we allemaal gezond mogen blijven.Nog wat dromen in vervulling mogen zien gaan en alles wat op ons pad komt met open armen ontvangen.Ik hoop voor 2019 dat de moeilijkheden die we momenteel met de zoon doorgaan opgelost geraken.Er wordt aan gewerkt en hij ziet het positief in.

De laatste blog dit jaar en ik neem jullie graag het nieuwe jaar mee in.Tot binnenkort,als de glazen weer eventjes de kast in gaan,de kleren weer wat gemakkelijker zitten rondom ons middel en ik kan laten zien wat ik genaaid of aan handlettteren heb gemaakt.

Een fijn en veilig uit einde.
Geniet van je 
gezelschap.
Eet lekker en drink
met mate(n)
CarlaFollow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Voor jou ook mijn beste wensen, simpel zoals het op ons kerstkaartje staat:

  Onthoud van het afgelopen jaar
  enkel de mooie en fijne dingen.
  En durf het nieuwe jaar
  vol zelfvertrouwen in te springen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie tekst hebben jullie gekozen! Hoe vaker je springt hoe meer zelfvertrouwen je krijgt 😉 Feest goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je een mooi jaar, met je kinderen en familie en in goede gezondheid X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Voor jullie ook de beste wensen voor het nieuwe jaar!

   Verwijderen
 4. Ik wens je een goed, gezond en mooi 2019 Carla!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Voor jullie ook de beste wensen. Een goede gezondheid voorop.

   Verwijderen
 5. Open armen in 2019, dat vind ik een schoontje. Na jaren van kaartjes maken/schrijven gingen er dit jaar (nog) geen op de post. Vorig jaar had ik er door de omstandigheden geen zin in, dit jaar kwam het er gewoon niet van. Neemt niet weg dat ik je niet met mijn hele hart een fantastisch nieuw jaar toewens, alle goeds x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier werden ook voor het eerst in jaren geen kaartjes verstuurd. Inderdaad een schoontje! Voor jullie ook fijne dagen/momenten in 2019!

   Verwijderen
 6. hey Carla, vooreerst m'n allerbeste wensen voor het jaar dat een paar dagen bezig is. Niets dan goeds wens ik je : voor jezelf, voor je kinderen (dat alles goed mag komen) en een goede gezondheid. Spijtig is het overlijden van de bomma er, 't is moeilijk om afscheid te nemen van degene die je lang kent, maar dat lot staat ons vroeg of laat allemaal te wachten. Laat ons genieten van de mooie dingen die we dit jaar zullen tegenkomen, en natuurlijk wens ik jou de goesting om verder mooie dingen te naaien, te tekenen, of iets anders. Fijne groetjes ! a-nette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne reactie van je. Ik hoop dat de goesting om creatief bezig te zijn binnenkort er weer is.

  BeantwoordenVerwijderen