maandag 3 december 2018

Handletteren,bruin of zwart...

Tegenwoordig is de zin om te naaien ver te zoeken.Door meer te werken maar ook door persoonlijke redenen met de puberzoon gebeurd er weinig op creatief vlak.

De afgelopen dagen deed ik nog eens aan handletteren wat eveneens een tijdje geleden was.Ik ging aan de slag met witte en goudkleurige pennen op zwart en bruin stevig papier.Teksten vond ik via Pinterest en ik gaf er mijn eigen twist aan.


 Een leuke tekst.
Niet perfect is ook goed.


Na het overlijden van
mijn ex schoonmoeder gemaakt.
 


Heel belangrijk!

De komende weken zal het een beetje zoeken worden naar wat evenwicht tussen werken en tijd voor mezelf.Ik heb verschillende dagen om 13u gedaan met werken en wil voor de feestdagen iets voor mezelf naaien.Maar geen idee welk patroon,geen stof gekocht dus er is wel nog voorbereiding nodig.In het slechtste geval doe ik wat aan wat er in de kast hangt.Er moeten ook nog pakjes gekocht worden,iemand tips voor tieners,ouders en meter en peter en oh ja voor mijn meterkinderen van 25 en 12 jaar moet ik ook nog iets zoeken om af te geven.

De kerstboom staat al dus daar hoef ik geen tijd meer in te steken.Normaal gesproken wacht ik tot de Sint weer naar Spanje vertrokken is maar vorige vrijdag had ik mijn enige vrije dag en was ik om 6u15 al klaar wakker en vond ik het een goed idee om de boom alvast op te tuigen.

Volgende week zaterdag heb ik alvast me time in gepland want ik ga een workshop volgen bij Feeërieke ivm het werken met een cameo.Ik heb er zelf geen maar denk er over om er eentje te kopen.In het nieuwe jaar hoop ik terug creatiever aan de slag te kunnen gaan.Het lijkt me tof om bvb teksten te maken om op T-shirts te strijken of op glas of ...Diegene die er een heeft mag altijd haar mening achter laten.

Groetjes Carla x

6 opmerkingen:

 1. Niet altijd gemakkelijk om een beetje tijd voor jezelf over te houden. Helemaal in de drukke eindejaarsperiode. Hopelijk gaat het goed met je nieuwe baan? XxX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad weer de drukste periode van het jaar. Met mijn nieuwe baan gaat het super! Zo blij dat ik de stap gezet heb. Terug graag gaan werken is fijn. 😉

   Verwijderen
 2. Ik hoop dat het goed gaat met jou en je puberzoon. Het zijn enerverende jaren, de puberteit.
  Kadobonnen die je mooi inpakt (met een treffende quote van jouw hand) zijn ook goed genoeg wanneer dat beter uitkomt voor jou Carla. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk! Succes en sterkte X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moeilijke periode nu, hopelijk binnenkort beterschap. Dat is een goed idee om kadobonnen te verpakken. Dank je wel voor je lieve woorden.

   Verwijderen
 3. Het is soms echt een beetje zoeken naar de juiste tijd om creatief bezig te zijn he! Je moet genoeg tijd hebben, want voor 15min ga je niet beginnen, je wilt niet te moe zijn, je moet goesting hebben, ...

  Hopelijk vind je de tijd en de drive weer binnenkort en wordt ook het persoonlijke leven weer wat rustiger!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het ook, dat we binnenkort weer een rustiger leven hebben. Toch al een beetje genaaid 😉

   Verwijderen