maandag 10 december 2018

Zakdoekhoesjes.

Gisteren naaide ik nog eens wat restjes op.Kleine lapjes stof en wat versteviging en ik had in een mum van tijd 4 hoesjes voor papieren zakdoeken en een etui voor lippenbalsem klaar.

Het eerste hoesje dat ik maakte deed ik met het patroon en de uitleg van madame Zsazsa.Klik hier en je vind het allemaal terug.Het patroon had ik nog van jaren geleden bewaard.

Maar nadat ik er eentje maakte herinnerde ik me dat het ook op een andere,gemakkelijkere en mooier afgewerkte manier ging.Die vond ik hier terug.Gaat veel sneller om te maken en met de 2 kleuren net iets mooier vind ik.

Wat vinden jullier ervan?Ik ga deze aan de liefjes van onze neven geven en eentje aan de klastitularis van de zoon omdat die ons helpt met de moeilijke situatie die zich momenteel voordoet op en door school.


Het patroontje voor het etuitje voor de lippenbalsem heb ik zelf uit getekend nadat ik op Pinterest enkele voorbeelden bekeken had.Gisteren avond nog enkele musketons besteld in goudkleur om er nog te kunnen maken om samen met de zakdoekenhoesje af te geven.Gevuld met zakdoekjes en een lippenbalsem is het een klein,niet te duur maar toch tof cadeautje.Wat vinden jullie ervan?
Voor de klastitularis.Voor de liefjes en eentje 
voor ...?


En nu eventjes nadenken wat ik de rest ga maken/geven.Komt goed we hebben nog eventjes eer het zo ver is,hé!


Groetjes Carla

Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen: