zondag 10 januari 2016

Pin it & Make it!

Bij Liesellove werd er mee gestart.Enkele andere toffe bloggers sprongen mee op de kar en nadat ik bij Stipjes en datjes en Els hun eerste projecten zag begon het bij mij ook te kriebelen.Dus ik ga ook mee doen.Het is de bedoeling dat je elke week iets maakt van wat je op je borden van Pinterest pint.Een heel uitdaging als je het mij vraagt ;)


En omdat het vandaag al zondag is heb ik het me gemakkelijk gemaakt.Nu de feestdagen voorbij zijn kon mijne simpel kader wel een nieuwe quote gebruiken.

Ik ging voor deze deze simpel quote op mijn bord te vinden bij printables.Volgende week ga ik er eentje doen die iets meer moeite kost ;) dat is beloofd!!

Ook mocht ik deze week leuke post ontvangen van Ageeth.Ik denk dat we elkaar best blogvriendinnen mogen noemen.Ze heeft een leuke blog met van alles en nog wat te bekijken.In 2 talen laat ze ons mee genieten van allerlei dingen.Ze is heel creatief en maakt ook leuke foto's.

Er was eerst een leuke enveloppe met oranje streepjes op.Ze had er werk van gemaakt,met stempels en masking tape en haar creativiteit ging ze aan de slag.

Zij wordt daar blij van zoals je hier lezen...En ik als ontvanger wordt er op mijn beurt ook blij van.Doet deugd dat anderen de moeite doen om iets leuks in elkaar te steken en op te sturen.
De grote cirkel met tekst heb ik op het kaartje met de berg geplakt en zit nu als boekenlegger in mijne agenda.

Het zwarte kaartje met de alles zeggende tekst: This year i will give a shit zit al netjes in een kadertje.

De confetti en het bloemetje liggen in een glazen kommetje.Zo heb ik op verschillende plaatsen iets uit de enveloppe liggen en kan ik genieten als ik er langs kom.


Sinds ik blog heb ik al verschillende keren post mogen ontvangen,zomaar van andere bloggers.En zelf heb ik ook al meerdere keren onverwachts post gestuurd naar hen.

Doen jullie dat ook soms,zomaar iemand iets opsturen?Gewoon omdat je er zin in had?!Een echte aanrader vind ik.
Groetjes Carla.


Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Leuk dat je meedoet, Carla. Het is een hele uitdaging inderdaad, of het mij wekelijks gaat lukken weet ik ook niet. Maar we zien wel. Leuke post die je mocht ontvangen. Een toffe wereld hé de blogwereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zien wel,hé Els hoe vaak het gaat lukken om dit te doen.Ja inderdaad een super toffe wereld die blogwereld,anders had ik jou niet leren kennen en het naai groepje waarschijnlijk ook niet ;)

   Verwijderen
 2. Leuk dat je ook mee doet! Ja ik heb post ontvangen van jou, die auto stofjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en dat was graag gedaan.Ik was ook blij met jou onverwachte post!

   Verwijderen
 3. Lieve Carla, wat heb je er een werk van gemaakt, zo lief en leuk om te lezen!
  Je quote vind ik super (en in een mooie lijst)!
  Pittige uitdaging trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan en lijstje uit de Action,tijdloos vind ik.Ik ga mijn best doen ivm de uitdaging en zie wel hoe het verloopt.

   Verwijderen
 4. Ik ga het zeker volgen op Pinterest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je gaat daar zeker en vast het een en ander zien verschijnen ;)

   Verwijderen
 5. Leuke post heb je ontvangen, dat is altijd leuk!
  Vind het zelf ook leuk om af en toe iemand iets te sturen, toevallig ligt hier een pakketje klaar wat deze week gepost gaat worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh daar gaat weer eentje blij mee zijn!Ik heb van jou ook al post mogen ontvangen,hé!

   Verwijderen