woensdag 27 januari 2016

Pam top

In de laatste LMV staat van alles en nog wat me op het eerste zicht niet echt deed denken van ja dat wil ik maken.

Maar als je verschillende kledingstukken in andere leukere stofjes voorbij ziet komen ga je er anders over denken,ik toch in elk geval ;)


Maar jammer genoeg ben ik met mijn eigen resultaat niet echt tevreden...

Het stofje valt soepel maar net niet soepel genoeg vermoed ik.Op zich is het geen slecht bloesje alleen de lintjes voor de strik daar ben ik niet tevreden mee.Nu twijfel ik of ik ze ga verwijderen en vervangen door soepelere exemplaren of er een extra stiksel op ga geven dat het niet meer zo stijf blijft hangen.

Als ik het niet vergeet ga ik hem deze avond mee nemen naar ons naaigroepje eens kijken wat de anderen er van vinden en wie weet heeft daar iemand raad voor me.


Stofje van bij Kwamtum

Als er iemand nog eentje wil maken,neem dan een stofje met een beetje rek in,dat is toch beter.Zo op de kapstok toont het niet zo geweldig maar als je het draagt op een rok of lange broek vind ik het toch best mee vallen.

De kleur vind ik eentje voor als het lente wordt en daar kijk ik al naar uit,meer zon,de bloemen en de blaadjes die weer kleur brengen in de omgeving,extra energie en dergelijke.

Ik heb op de lintjes een stiksel gegeven en nu valt het veel mooier!Het is al goed gekeurd door mijn zus ;)

Groetjes Carla

Follow my blog with Bloglovin

24 opmerkingen:

 1. Ik vind hem allesinds héél mooi geworden! :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap je volledig wat betreft de nieuwe lmv. Ik zou proberen om er een stiksel op te geven. Wel een leuke kleur en mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap dat je niet tevreden bent en zou het nog een keer proberen met de lente in het verschiet ;-) Een keer wassen wil ook wel verschil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op het moment weinig zin om te naaien maar als dat terug is misschien eentje maken voor de lente ;) Het stofje is al voor gewassen,geen idee of het nog soepeler wordt na nog enkele keren wassen...

   Verwijderen
 4. Tja Carla smaken verschillen. Ik vond de laatste editie van LMV net veel leuks bevatten en veel dat op mijn to do lijst komt. Breng jouw top gerust eens mee naar de naaigroep. In het echt zal het meer zeggen dan op foto. Hij is mooi maar begrijp dat je niet tevreden bent over de linten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, ik vind het een prachtig topje, Super kleur. Ik zou de lintjes eens goed plat strijken en rondom een tegenstikking geven, misschien zelfs in een ander kleurtje? Dit bloesje staat ook op mijn verlanglijstje maar ik wil eerst es dat hemd maken voor mijn man..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga het inderdaad eens extra strijken en dan een fijn stiksel geven.Ben benieuwd naar jouw resultaat.

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga hem in crêpe stof en lichte tricot in de naailes maken. Zal je op de hoogte houden als ze klaar zijn, hoe het gelopen is en of ik tevreden ben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai jij doet er direct 2!Ben benieuwd hoe die van jou gaan zijn.

   Verwijderen
 8. Mooi geworden! Ik heb m ook overgetrokken en zal 'm gauw gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben net erg tevreden over mijn Pam ;). Het stofje ziet er véél te stijf uit voor dit model - denk ik toch... Misschien haal je beter een satijnen lintje? Eventueel een contrasterend kleur?
  ♥ de mooie kleur van het bloesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat je niet tevreden erover bent, het is wel een leuk model en een mooie kleur! Heb je nog raad gekregen van het naaigroepje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja er werd daar net zoals sommig hier al aanhaalde gezegd om er een stiksel op te geven maar dat moet ik nog doen.

   Verwijderen
 11. Oh, 't ziet er toch wel leuk uit!! Hopelijk lukt het met de lintjes want ik zie wel dat ze wat stijfjes staan. Maar verder toch heel tof!

  Ik moet zeggen dat ik net heel veel wil maken uit deze editie van LMV, en aan de Pam top ben ik vandaag begonnen, een heel dun soepel stofje, wel geen rek... benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb vaker dat ik wat meer tijd nodig heb eer ik er iets voor mezelf in zie,gewoonlijk nadat ik andere hun creaties in totaal andere stofjes zie begint het te kriebelen om er toch iets uit te maken ;)

   Verwijderen
 12. Deze Pam top is inderdaad helemaal klaar voor de lente. Ik ben benieuwd dat je het nu in orde hebt gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Staat op de planning om in het weekend er aan te beginnen ;)

   Verwijderen