woensdag 20 januari 2016

3 x gewonnen!De afgelopen weken zit ik nog eens in de win modus!Hoe leuk is dat.

Tijdens de maand december deed ik mee op deze FB pagina (hier klikken om te gaan kijken),om een kans te wagen op een mini box met 4 soorten zakjes met een gezonde mix van gedroogd fruit en noten te winnen.Verder was ook er een kookboek te winnen maar omdat ik die al ruim voldoende heb ging ik voor de box en ja hoor enige tijd later las ik dat ik bij de winnaars was ;)

Heb wel wat geduld moeten oefenen maar vorige week lagen ze in de brievenbus en zondag heeft de dochter er 2 gekozen om mee te nemen naar haar kot want als student midden in de examens kan ze wel wat extra gezonde energie gebruiken.Je kan hier gaan kijken naar de box.

De anderen zijn voor mij,eentje heb ik ondertussen geproefd en eerlijk als altijd moet ik zeggen dat ik de gedroogde appel niet echt geweldig vind,smaakt eigenlijk nergens naar,allee is mijn mening,hé!Anderen zullen dit misschien wel lekker vinden en laten we het er op houden dat smaken mogen verschillen.


Onder de Kerst periode deed ik bij Zin in meer  mee om een Braun Silk-épil 9 te winnen.Die heb ik vorige week bij de deur mogen opnemen.Ik had geen bericht gehad dat ik gewonnen had dus dat was het een totale verrassing.


Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Foto van op de site Zin in meer!

Gisterenavond de epilator voor het eerst gebruikt en ik mag zeggen,dat viel heel goed mee.Af en toe wat prikjes maar zeker niet te pijnlijk ervaren.Ben benieuwd hoe lang de haartjes weg blijven...Er zitten ook 2 scrub borsteltjes bij,zalig gevoel.En dan nog een soort mesjes om snel je benen te scheren maar dat moet ik nog testen.

En zondag mocht ik vernemen dat ik 2 posters gewonnen heb bij deze bloominspiration FB pagina met ook een blog en shop en andere leuke linken.Zeker de moeite om eens te gaan kijken.Foto van de blog gehaald
met toelating.

Een voor mezelf want ik vind het leuk om regelmatig te wisselen van teksten en de andere is voor de dochter om haar kot iets meer aan te kleden want het is er nog een beetje kaal.

Dit is geen gesponsorde blogbericht,gewoon mijn mening over enkele producten die ik gewonnen heb. 

Doen jullie ook regelmatig mee aan zulke wedstrijden?Ik denk altijd wie niet waagt niet wint ;) en je ziet soms valt dat heel goed mee.

Groetjes Carla.Follow my blog with Bloglovin

20 opmerkingen:

 1. Heerlijk vind ik dat om met mooie, fijne giveaways mee te doen. Het verheugen en soms iets winnen. Alhoewel ik win ook zo veel ;-) Die prachtige poster is ook onderweg naar mij (en een vriendin krijgt de tweede). Daarom geef ik zelf ook regelmatig iets weg X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik had het gezien dat ook jij bij de winnaars stond ;) en iets winnen is leuk maar iets weg geven ook,hé!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ik doe wel aan dingen mee. Maar niet aan alles wat langs komt. Meestal moet je verschillende Facebook pagina's liken en dat wil ik niet altijd, dan komt er zoveel reclame langs op Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te winnen he! Ik doe af en toe mee, sowieso enkel met dingen die ik echt wil... vaak heb ik nog niet gewonnen, maar wel af en toe en dat is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja altijd leuk om dingen te winnen die je kan gebruiken,hé!

   Verwijderen
 4. Leuke dingen heb je gewonnen, doe wel eens mee met een give away en heb ook wel eens iets gewonnen.
  Vind het leuk om af en toe zomaar iets naar iemand te sturen die het niet verwacht;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja af en toe iemand iets toe sturen zonder dat die persoon het op voorhand weet is ook tof,doe ik ;) en heb ik ook al mogen mee maken.

   Verwijderen
 5. Moh ziet nen keer, proficiat zeg! Wat een plezante manier om het jaar in te zetten :). Zelf doe ik bijna nooit aan van die acties mee, misschien moet ik er toch eens mijn gedacht van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan selecteren waar je op in gaat,hé!Waar ik het nut niet van in zie daar doe ik niet aan mee hoor ;) Wie weet hoor jij ook binnenkort bij de gelukkige.

   Verwijderen
 6. Haha, drie keer met uw ... in de boter gevallen ! Super !
  Jongensstof is veel moeilijker te vinden dan voor meisjes hé, mijn jongens willen ook een Awesome Oslo, maar stof die ze goed vinden zoeken is niet simpel... Hier zijn ze 13 en 15.
  Succes met de zoektocht he !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja voor meisjes vind je veel sneller iets maar we geven nog niet op,hé!

   Verwijderen
 7. Wat een bofkontje ben je!
  Zeker de epilator, wat een mooie prijs!
  Ik ben ook van het principe wie niet waagt, niet wint en vorig jaar toch ook een paar keer geluk gehad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad die epilator spant de kroon en hij valt dan in gebruik ook nog eens super goed mee!!

   Verwijderen
 8. Goed hoor Carla! Geniet van je prijzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lucky you! Fijn gevoel is dat om iets te winnen. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen