zondag 2 augustus 2015

Oostende

Vorige zondag maakte we een uitstapje naar de koningin der badsteden:Oostende.

We gingen op zoek naar de zandsculpturen en waren aangenaam verrast...

Grote mooie figuren van films konden we bezichtigen,herinneringen kwamen boven want de meeste prinsen,prinsessen,slechte of grappige kenden we.

Eventjes een deel foto's van wat wij gezien hebben daar:Kennen jullie ze ook?Ook al zijn mijn kinderen in hun tienerjaren een teken of animatie film vinden ze nog altijd leuk net zoals de mama ;-) Daarom hier nog enkele foto's van personages die we voorbij liepen.

Kijken jullie ook nog naar dit soort films?Ik vind ze allemaal leuk behalve Star Wars maar die hebben ik voor de zoon er bij gezet.

Hier bij deze link vind je alle info over de zandsculpturen,wij hadden gelukkig de kaart van de Gezinsbond bij wat extra korting gaf.Echt de moeite om daar te gaan lezen want er staat ook welk zand er gebruikt wordt,hoe het hoeveel mensen er aan mee werken en dergelijke.

Na deze leuke figuren gingen we het centrum in om iets te eten en erna de winkelstraten te verkennen maar de regen heeft ons uitstapje een heel stuk in gekort.

De zoon wou toch zijn ijsje hebben,de dochter koos voor Frozen Yoghurt wat nu heel erg in is en ik zelf koos voor een ouderwetse warme suikerwafel wat me terug deed denken aan de tijd dat ik samen met mijn mama en mijn zus naar Hasselt gingen om te shoppen en als afsluiter kregen we bijna altijd zo'n warme wafel van haar.

Ene rustige avond op ons appartementje waar we enkele spelletjes speelden,vroeg naar bed gingen en op maandag zijn we weer naar Limburg terug gereden,door de regen,langs de expres weg,wat ik niet zo een leuke ervaring vond.

Maar de gps had me daar naar toe gestuurd en omdat ik aan de zee geen weg ken heb ik haar maar gevolgd....


We reden vlak langs de wilde zee,niet leuk want ik vind dat eng zo kortbij water rijden,het wegdek was vol met plassen,langs een industrieterrein,veel verkeer en dan vooral vrachtwagens waar van eentje nog al kortbij ons kwam wat ons erg deed schrikken,maar we zijn veilig thuis geraakt.

Samen hebben we van onze 1ste mini vakantie genoten.Hopelijk kunnen we er volgend jaar weer eentje maken.Groetjes C.Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Ik ken ze niet allemaal, maar het ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was ook mooi en leuk om te doen,waren ook veel ouders met hun kinderen daar.

   Verwijderen
 2. Wat ziet dat er fantastisch uit, knap gemaakt van het zand en dat het ook mooi blijft ondanks het slechte weer.
  Zo te lezen hebben jullie het gezellig gehad met elkaar daar kun je mooi op terug kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is speciaal zand dat ze daar voor gebruiken.En ja we hebben het gezellig gehad,hopelijk volgend jaar weer zo'n weekendje onder ons.

   Verwijderen
 3. Dat zijn kunstwerken!
  Jullie mini-vakantie smaakt vast naar meer ;-)
  Vervelend om zo auto te moeten rijden, maar je hebt je kranig geweerd. Ik ken het gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was heel mooi om te zien Ageeth en hopelijk kunnen we volgend jaar weer er samen een weekendje op uit.Ben blij dat ik niet alleen zo voel als ik ver moet rijden,er zijn er zelfs die het ons niet na doen,hé!

   Verwijderen