woensdag 24 september 2014

Cadeautjes

Zondag op DIY Fashion Fair heb ik enkele leuke stofjes gekocht met in mijn achterhoofd het idee om er kussens van te maken.

Geen gewone kussens maar leeskussens voor mijn petekind en zijn zus.

Beiden krijgen er over ongeveer een 3 tal weken er een broertje of zusje bij en dan hoort er ook voor hen een cadeautje bij.


Ons neef(je) leest heel graag dus dat komt wel in orde.Zijn zus zit pas in het 1 ste leerjaar maar volgens mij gaat ze ook graag willen lezen en wie weet leest ze over enkele maanden voor aan de baby!

Heb een gemakkelijke uitleg gevonden bij de blogmadammen en omdat ik gisteren vrij had ben ik er maar aan begonnen.

Want voor je het weet is de baby er,hé!En om er dan nog aan te beginnen gaat niet zo slim zijn want we willen zo snel mogelijk op bezoek gaan want mijn dochter mag er meter van zijn.

Dit is het resultaat: 
De oranje aapjes zijn voor mijn petekind want hij is zot van oranje en apenkuren ja die zie ik wel een beetje in hem terug ;-)

Zijn zus ziet super graag blauw maar ook lieve heers beestjes dus die combinatie zit top.

De achterkant is in de dierenprint gemaakt met flapjes en geen rits.

Nu nog een strip of mini leesboekje voor erin want achter de paspel kan je een boek of strip steken en met het handvat eraan kunnen ze hun kussen overal mee naar toe nemen.

De cadeautjes voor de baby zijn al eventjes klaar enkel nog in pakken en we kunnen op baby bezoek maar voorlopig mag hij/zij nog eventjes in mama's buik blijven zitten.

Groetjes C.

Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn mooi !
  Super dat de kinderen graag lezen.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel en inderdaad fijn dat ze graag lezen.Mijn kinderen en ik zelf lezen ook super graag.

   Verwijderen
 2. Ze zijn allebei erg leuk geworden, staat hier ook nog op de planning om te maken......maar ja zaten er maar meer uren in een dag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze zijn echt wel snel klaar hoor!Ik heb maar 1 hengsel genomen,bij de uitleg staan er 2 op maar ik vond ene voldoende.

   Verwijderen