zondag 14 september 2014

3 de keer goede keer?Het is vandaag de bedoeling om mijn express dress,die bij mij niet snel voor uit gaat te maken in mijn goed stofje.


Namiddag ga ik naar mama en zij gaat voor mij dat mooi simpel tricotje knippen zodat het zeker goed gaat.Dan ga ik het thuis in elkaar naaien,kijk er naar uit want op zich is het niet zo moeilijk net zoals Kelly schrijft maar omdat ik al een testversie in oud gordijnenstof maakte(maar er niet in kon) en een andere testversie uit een oud onderlaken maakte en het patroon vergrote(waar ik in kon zwemmen) is dit nu hopelijk echt wel de goede keer met het leuke resultaat dat ik wil hebben.Want wie wil er nu niet een LBD in haar kleerkast hebben.
Foto: Ma vie en vert

In gedachten zie ik het kleedje al helemaal mooi bij me staan,mijn bruine laarzen eronder,een leuk bruin riempje met strikje erop en mijn bijpassende handtas en dan hup naar ...


Of alles in het zwart gecombineerd gaat er ook wel eens van komen hoor want die kleur hangt hier ook nogal veel in de kleerkast.Dus ik hou jullie op de hoogte en hopelijk kan ik straks of morgen mijn versie laten zien van de leuke express dress van Kelly.Ik wil jullie ook nog eventjes mijn nieuwe schoenen laten kijken:
En 2 foto's van vlinders die in onze tuin rond vlogen,zo mooi en kleurrijk:
Voor de rest houden we het een rustige zondag vandaag,een lekker venkelsoepje met een broodje erbij seffens.

Maar nu ga ik eerst een cake bakken om mee te nemen naar mijn ouders.


Fijne zondag,C.


Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat je moeder je kan helpen met het patroon.
  Het is een heel mooi en elegant jurkje om te hebben.
  Veel plezier bij je ouders en hoop dat de cake lekker smaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mijn mama kan goed naaien dus dat is voor mij altijd gemakkelijk om hulp te vragen.En de cake zal wel smaken ;-)

   Verwijderen
 2. Geduld hebben om te naaien is toch en talent hoor. Heb het ooit ns geprobeerd, een jurkje maken, en het was dikke fail! :(
  Ps. Ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join? :)

  BeantwoordenVerwijderen