zondag 1 juni 2014

Maastricht


Vrijdag na mijn werk ben ik met mijn dochter op haar verzoek naar Maastricht gereden.

Ze werkt vaak op zaterdag en dan kunnen we niet gaan shoppen en omdat het vrijdag brugdag was had ze vrij en ik in de namiddag ook.

Dus gingen we er samen op uit.Ze wou kijken voor een leren jasje en een kleedje.

Waar kwamen we mee naar huis?! Een paar hoge (lees hele hoge) sleehakken voor haar en nagellak met glitter erin.Een fles rosé in een hele toffe fles en 3 soorten olie voor onze vrienden waar we die avond mochten gaan eten.

Voor mezelf heb ik niets gekocht maar ik heb wel 2 stofjes gekocht op de markt daar.Jammer genoeg waren we aan de late kant op de markt want we hebben niet veel kunnen rond kijken.

Een stofje is voor een dekentje dat ik aan een meisje van bijna 3 jaar heb beloofd.Over 14 dagen is het babyborrel van haar broertje en dan neem ik hem mee.

Het wordt er eentje met een effen ecru fleece kant en de andere kant is grijs met leuke walvissen erop.

Sorry dat het niet gestreken is...

Het andere stofje is voor mijn dochter.Daar wil ik een Viva top mee maken.Het model daar voor staat in dit leuke tijdschriftDe top wordt aan de achterkant afgewerkt met goud kleurige paillettenlint dat er met de hand op genaaid moet worden dus daar zal ik wel eventjes stil mee zijn.

Maar zo ver zijn we nog niet.De stofjes zijn al gewassen,nog niet gestreken,het patroon moet ik nog overtekenen en uit knippen dus nog wel wat te doen eer het af is.

Vandaag heb ik mijn shortje uit geknipt en het staat ook al in elkaar.Enkel de zoom moet ik nog omnaaien maar dat moet ik nog eens goed bekijken want het stof is fijn om mee te naaien maar het krult heel erg om.

Voor er bij wil ik nog een effen wit of geel t-shirtje en daarop een tof figuurtje erop flocken.

Als beiden klaar zijn krijgen jullie er een foto van te zien.

Zo nu zit mijn blogverhaal erop voor vandaag.Ik ga mezelf wat opfrissen want we gaan nog een terraske doen met mijn zus en haar gezin.


Groetjes C.Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. heerlijk zo'n moeder-dochter namiddag. En dan ook nog eens creatief bezig zijn.Dat meisje zal wat blij zijn met haar dekentje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuke dag precies, en dat topje daar ga je je werk nog mee hebben denk ik.... ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat het mee valt om het topje te maken!

   Verwijderen
 3. Jij bent toch een echt creatief duivelke,hè :)
  Fijn voor je dat je dat zo allemaal kan. En fijn voor ons om mee te piepen en mee te lezen. Nog veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vorig weekend was het hier in Mechelen stoffenbeurs, je zou daar je ding wel gevonden hebben denk ik. Groetjes Marina (milo)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat lijkt me leuk om te doen maar Mechelen is nogal ver van bij ons.Het is wel een leuke stad want ik ben er vorig jaar geweest!

   Verwijderen