zaterdag 27 oktober 2018

Ge(s)tikt Limburg.

Vorige week zaterdag ging ik naar Leopoldsburg om er samen met nog 20 andere dames gezellig te gaan naaien,babbelen en knabbelen bij Ge(s)tikt Limburg.Op een half uur rijden van bij mijn thuis een volledige dag samen zijn met gelijk gestemde zielen.

Het werd fijn verzorgd door Lunatiek,Madame Stof en KelliSews. Dames die ik vorig jaar bij Noord Limburg naait ook al zag.En hun blogs en Instagram volg ik op de voet.We kennen elkaar dus al een beetje ;-)

Ik nam 2 dingen mee om te maken.Het tasje dat jullie al voorbij zagen komen uit Mijn Tas 2 en een 3de Chica jurk stond ook op de planning.In kaki groen om in de herfstsfeer te komen,een lichte French Terry van uit de Veritas.Jammer genoeg niet van de zelfde goede kwaliteit als de See you at Six collectie.Ik zal er voorzichtig moeten mee omgaan.

De boorden net zoals de laatste keer niet omgeplooid afgewerkt maar met een mooi bijpassend boordje.Persoonlijk vind ik dat sportiever,jonger en makkelijker om te maken.Eigenlijk had ik een soort plooi willen leggen in de mouw zodat de mouw smaller was wat gemakkelijker is om een jas aan te doen maar ja met de afleiding rondom mij totaal vergeten.En omdat nu allemaal los te doen is nu weer net te veel werk.


 Het totaal plaatje.


In kijkje bij de zak.

De zakken maakte ik niet uit het stofje maar een gewoon katoenen stofje want anders werd dat te dik en tekent dat nogal fel af op een plaats die dat niet nodig heeft.

Hij draagt zalig,met dikke panty's en leuke schoenen klaar om een wandeling te maken langs het kanaal nu de bomen in herfsttinten kleuren en de bladeren nog niet allemaal op de grond liggen.

Of om met een dunnere panty eronder en een hakje kan hij ook dienen om aan te doen naar een feestje binnenkort.Wat denken jullie ervan?

Groetjes CarlaPatroon: Chica jurk LMV
Stof,boordje en garen: Veritas
Stofje zak: Pieke Wieke

6 opmerkingen:

 1. Mooi Carla! Je schrijft het ook mooi, over dat fel aftekenen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd zo mooi dat je alles tot in de details afwerkt. Zelfs het stof in de zakken is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ik vind dat mooie bloemen, subtiele manier om restjes te verwerken.

   Verwijderen
 3. Superleuk, ik ben eigenlijk wel benieuwd om de jurk aan te zien ;) Misschien bij dat tasje koffie dat we gaan drinken :D

  In elk geval was het leuk dat je er weer bij was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je reactie.Laat maar weten wanneer je kan om koffie te gaan drinken ;-) En ik vond het ook leuk om jou weer eens te zien.

   Verwijderen