zaterdag 8 september 2018

Charlene trui

Toen de laatste nieuwe LMV in de brievenbus viel waren er direct enkele patronen die er uit sprongen voor mij persoonlijk.

De Charlene trui,Megan sweaterdress,de Marit jas maar ook Zaria jurk.Keuze over,maar ik ging voor de Charlene trui omdat de herfst er stilletjes zit aan te komen.En mijn truien hebben hun beste tijd gehad door het vele dragen.

Nu gebruiken ze in het originele patroon zacht fuweel wat natuurlijk een mooie keuze is want hij is overal volop te zien in de winkels en in het straatbeeld.En aangenaam om te dragen vermoed ik.

Maar omdat ik eerst wou testen met een tricot die ik bij Babarum kocht ging ik nog geen winkel langs,zelfs geen online shop bekeken om de kleuren te bekijken!!Want dan begin ik te twijfelen over zwart,donkergroen of bordeaux!


Om het geheel te breken van het eentonige zwart maakte ik de mouwboorden en zoomboord een tikkeltje anders door er rekbare kant tegen te naaien.Dit verliep niet helemaal volgens mijn plan maar dankzij mijn tornmesje en veel geduld kwam het allemaal in orde.


Nu twijfel ik nog een beetje of ik er geen tekst of patch op ga maken.Wat vinden jullie?Zo laten of een extraatje toevoegen aan de voorkant of achterkant?

Ik vermoed dat er nog eentje in fuweel gaat gemaakt worden.Want op zich zit het geheel snel in elkaar.En nu het patroon al overgetekend kan ik zo starten,hé!
Restje kant verwerkt.Het geheel!


Op de foto's lijkt het grijs maar alles in zwart behalve de boorden zijn grijs maar  met de zwarte kant er over toont het in het echt allemaal zwart.Een echte basis sweater maar toch een tikkeltje anders.Wat denken jullie ervan?


Groetjes Carla x

Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het perfect zo, want de aandacht gaat naar de mooie boorden. Je hebt een goed oog voor mooie details Carla!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je complimentje! Hij is zalig om te dragen 😉

   Verwijderen
 2. Wat een mooie trui. Ik zou ook niets meer toevoegen, het is helemaal perfect zo met die prachtige boorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg!! Ik zou eerder gaan voor een mooie ketting of een sjaaltje ofzo...

  BeantwoordenVerwijderen