zondag 2 september 2018

Londen deel 2

In dit deel wil ik beschrijven wat we nog gedaan hebben,dan kan ik later nog eens terug gaan lezen en herinneringen ophalen.

We gingen naar Madame Tussaud maar dat we niet alleen daar waren werd snel duidelijk.Lange wachtrijen en eenmaal binnen was het enorm druk in het 1ste gedeelte van het museum.Vorige keer was het veel aangenamer maar je moet het doen met het gene wat zich aandient.

Sommige beelden zijn enorm goed na gemaakt van het originele model,andere zijn niet zo gelijkwaardig was onze mening.Jammer genoeg stonden niet overal namen bij wat wij wel een meerwaarde vonden bij de beelden waar dat wel was.

Deze foto's geven een beetje mee wat er te zien is.


Kim Kardashian.

The Hunger Games.


The Royal Family.

Ed Sheran en Amy Winehouse.

Star Wars.

Vervolgens gingen we naar het grootste en bekendste warenhuis van Londen en ver daar buiten!Harrods is de moeite om binnen te gaan.Niet te geloven wat je daar allemaal kan kopen.Sommige dingen zijn afschuwelijk denk dan aan porselein en dergelijke,allé dat vonden wij,hé!Het zal andere zeker aanspreken maar ik wou die dingen nog niet voor niks mee naar huis.

De afdeling voeding,chocolade,thee en dergelijke was meer ons ding.We verschrokken ons van de prijs die er werd gevraagd voor onder andere vijgen en ander fruit.Maar vooral de boeketten bloemen die geprijsd stonden aan meer dan 200 pond wie koopt zo iets?En op zich geen boeket dat je alleen niet kon dragen of zo hoor.Sta er eventjes bij stil dat die bloemen na maximum 10 dagen de groene container of composthoop op gaan dan besef je dat er toch nog mensen zijn die geweldig veel geld verdienen om dit te kopen.Ben ik blij met mijn boeketje uit de plaatselijke bloemenwinkel.


We gingen 's avonds uit eten in een Italiaans restaurant wat gezellig en lekker was.Vervolgens reden we met de bus door Londen en kregen we een hele uitleg over van alles en nog wat.Een avondwandeling konden we ook doen maar wij gingen voor een bezoekje aan de plaatselijke pub.Gezellig met ons 4tjes ene drinken en genieten van het moment.
Als afsluiter aten we de chips die mijn zus bij had op in onze hotelkamer en babbelden we tot middernacht voorbij.Na een goede nachtrust en een goed ontbijt werden de koffers in geladen en reden we naar de omgeving van Buckingham Palace om een wandeling te maken door het park en een deel mee te pikken van het wisselen van de wacht al dan niet met paarden erbij.Te druk om veel te zien maar toch wat van de sfeer mee genomen.


Prachtige paarden.

Traditie!


Mooi om te zien!

De andere kant ;-)

De terugreis verliep vlotjes en na een tussenstop in een wegrestaurant kwamen we veilig rond 23u weer thuis.Moe maar voldaan bed in en af en toe nagenieten van ons gezellig weekendje samen.Hopelijk mogen we nog eens samen er op uit!

Doen jullie dat ook samen met je mama,zussen of/en schoonzussen een weekendje weg?Of met de hele familie?Dat staat eind september op de planning.Mijn ouders kijken er naar uit om samen met kinderen en kleinkinderen te gaan wandelen,uit eten of in het gehuurde huis samen te koken,gezelschapsspelletjes te doen en dergelijke.

En nu verder genieten op mijn terras van het heerlijke weer.Succes voor alle leerlingen die morgen starten met een nieuw schooljaar.Mijne zoon kijkt er vooral naar uit om zijn vrienden/klasgenoten terug te zien.De dochter begint pas op 26 september aan hare master.En ik heb 2 dagen vrij en al leuke dingen gepland.

Fijne zondag,Carla x

Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat je dat samen kan doen met je mama , je zus en schoonzus. Een weekendje Londen staat al lang op ons programma maar komt er niet van. Groetjes Monik

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad fijn om te doen! Jullie moeten er werk van maken om te gaan, zeker de moeite waard!

      Verwijderen