dinsdag 18 september 2018

Lunchzakje

Gisteren maakte ik een leuk lunchzakje om over 14 dagen mee te nemen naar mijn werk.Ja ja na 21 jaar opnieuw eten/lunch mee nemen als ik ga werken ;-) en dat doen we natuurlijk in stijl.

In het krantje van de Veritas stond de uitleg,wel beperkt maar het is gelukt om het tot een goed eind te brengen zonder al te veel te moeten los tornen.

Het volgende exemplaar ga ik het gedeelte van de kamsnap om te sluiten iets lager zetten.Ook iets breder en minder hoog om er gemakkelijker iets in te kunnen steken.

Dit is met kurk en stof aan de buitenkant gemaakt en de binnenkant koos ik voor geplastificeerde stof zodat ik het af en toe kan uit vegen met een vochtige doek.Zo krijgen de kruimels geen lang leven in een mooi zakje ;-) Het geheel heeft allemaal een beetje goud in zich.Ideaal om restjes te verwerken.De voorkant.


De simpele achterkant.


De binnenkant.

Hoe nemen jullie lunch mee naar het werk?En wat nemen jullie zoal mee?Elke dag boterhammen gaat het hier niet worden.Een wrap of belegd broodje.Een saladebowl of fruitsalade zie ik beter zitten.Ik vermoed dat er op het werk soep gegeten kan worden en anders is dat ook nog een optie om mee te nemen in een leuke thermoskan.


Groetjes Carla xFollow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. Ik heb 2 puberdochters v 15 en 17j, zij nemen nooit boterhammen mee nr school. Vandaag slaatje met gerookte zalm. Donderdag zal het quinoa worden met rode biet en feta. Soms sla, tomaat, komkommer en spekjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héél leuk, zo smaakt de lunch dubbel zo lekker! Ik eet niet op het werk, want ik werk met halve dagen. Maar mijn man neemt een brooddoos mee met gewone boterhammen, dat is altijd zo lekker makkelijk en snel gemaakt 's ochtends... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik eet zelden boterhammen 😉 maar inderdaad gemakkelijk om klaar te maken.

   Verwijderen
 3. Ik vind bijna alles lekker, maar ga voor gemak. Bijna altijd een dubbele meergranen boterham met ham en kaas voor in het tostiapparaat en een paar tomaten en wat fruit en/of een notenreep. Werken buiten de deur is druk genoeg met een gezin en boterhammen en bolletjes zijn zo gesmeerd door iedereen.
  Leuke broodzak maakte je Carla!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is wel tof dat je een tosti kan maken op het werk. Ik heb net mijne andere klaar en die is nog mooier!

   Verwijderen
 4. Leuk gemaakt, Carla!!

  Ik vond vooraf geprepareerde boterhammetjes ook niet zo leuk om elke dag te eten en ik was niet de enige op kantoor, dus we kochten samen een brood en beleg. Tussendoor gingen we ook wel eens een broodje, soepje of slaatje halen/eten. Nu ben ik niet aan't werk dus stelt dat probleem zich niet ;)

  Succes op je nieuwe job!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je reactie. Wie weet wat ik in de toekomst allemaal ga kunnen uit proberen om mee te nemen. Dat is ook leuk samen een brood en beleg kopen om verse boterhammen te maken!

   Verwijderen