vrijdag 21 september 2018

Handlettering met chocolade.

Vandaag werkte ik mijne laatste weekwerkdag en omdat toch mooi af te sluiten ging ik aan de slag met papieren zakjes,handlettering en chocolade ;-) Een mooie samenstelling als ik de reacties goed begreep.

Sommige personen hebben net een groter plekje in mijn hart dan de anderen en daarom wou ik hen iets extra geven nu ik mijn huidige werkgever ga verlaten.
Voor al de anderen heb ik een mand met chocolade versnaperingen in de personeelskantine gezet.We slaan niemand over hoor!


Ik heb lang geleden bij Superetteninette in Lier eens een pakketje Handletteren gekocht van Imakinnl en dat was ideaal voor wat ik in gedachten had om af te geven.


Een simpel wit of bruin papieren zakje,een label,een sticker,mijn stiften en Pinterest voor de inspiratie voor de teksten en lettertypes en mini chocolade snoeperijen.
De zakjes bij elkaar!


De voorkant 
van de labels.De achterkant.


Deze met de tekst
erop,de labels 
waren
op!!

Het ene lukte al wat beter dan het andere maar het is de intentie die telt.En daarbij niet perfect is ook goed.Ik vind ze goed en besef maar al te goed dat de zakjes en labels binnen enige tijd de weg vinden naar het papierafval.

Dit weekend werk ik nog en dan heb ik een weekje vrij,overuren en nog een verlofdag en nadat we met de hele familie op weekend zijn geweest in de Ardennen begin ik op 1 oktober aan een nieuw avontuur.Een uitdaging die ik met beide handen vast neem.Ik hou jullie op de hoogte als ik bekomen ben van de eerste weken waarin er heel veel informatie op me af gaat komen.Maar ik heb er een goed gevoel bij en ik ben er klaar voor!

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die me gesteund heeft voor,tijdens en na het nemen van deze belangrijke beslissing.


Ik kreeg van de collega's van de dagopvang een leuk schattig uiltje op een kaartje.Deed deugd.Ik heb beloofd dat ik nog eens binnen spring.
Groetjes Carla xFollow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Dat heb je mooi gemaakt Carla!
  En nu op naar je nieuwe uitdaging!
  XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eervol en attent afgesloten! Prachtig gemaakt Carla!
  Geniet van de vrije dagen X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was de bedoeling om het mooi af te sluiten. Ga ik zeker doen!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke attenties!! Ik moest zeggen dat ik bij de titel van je blogbericht op het verkeerde spoor zat, ik dacht even dat je met chocolade ging handletteren :p

  Ik hoop dat je start bij je nieuwe job even mooi was als je afscheid op je oude job! Veel succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan moet ik nog heel veel oefenen eer dat het gaat lukken omdat te doen met chocolade 😁 Het valt goed mee. Totaal anders werken maar dat is niet erg.

   Verwijderen