donderdag 26 juli 2018

New York!

Zoals al eerder gezegd en geschreven stond er hier een citytrip naar New York met mijn kinderen op het programma!En wie mij niet op Instagram volgt krijgt hier de eerste foto's te zien.

Het is daar de max,overweldigd momenten,licht en donker,druk en rustig,groots maar ook kleine dingen gezien,gewandeld,net niet nat geworden,gegeten,gedronken,genoten van het samenzijn met mijn tieners in een stad die nooit slaapt,geen cliché maar waarheid.

De vluchten gingen beiden met vertraging maar duurde korter dan ik op voorhand had gedacht in tijd, minder dan 8 uren om er te geraken.Hier en daar wat kunnen slapen maar niet veel,op de vlucht heen eetbare maaltijd,terug niet echt maar we waren voorzien met allerlei snacks ;-) Het aanbod muziek en films zijn niet om over naar huis te schrijven maar tijdschriften werden van voor tot achter in een keer uit gelezen.

Maar nu waar het om gaat,New York in real live!!Je weet daar niet waar je moet kijken.Ons hotel lag op 5 minuten van Times Square en dat is natuurlijk een voordeel om het hart van de stad snel te bereiken.

Na aankomst koffers gedropt en op verkenning.Central Park was ons doel.De moeite,midden in de stad een park zo groen en proper dat kennen wij hier niet.Op het gras liggen enkelingen,koppels met kleine kinderen,tieners en ouderen om te rusten,lezen,te spelen,te eten enz.Rustig en te doen in de hitte die er heerst als wij daar zijn.

  
Vaste inwoner van het park.


Bootje varen,
blijkbaar toplocatie
om je lief te 
huwelijk te vragen!


Zo groen,hé!

Times Square is groots,lichtreclame die constant veranderd,druk,de hele tijd in beweging!Leuk om eventjes te verblijven maar ik zou er niet willen wonen!Geef mij maar de rustigere sfeer van ons Limburgse of Belgische steden,zelfs Antwerpen is hierbij kalm!! Reclame,als het maar groots is!

 

We gingen ook langs Ground Zero wat dan een totaal andere vibe heeft.Indrukwekkend met al de namen  er rond, een serene  sfeer, je wordt er van zelf stil en kippenvel hadden we alle drie bij het zien van de oppervlakte die nu voorzien is van water dat langs de muren loopt. Een roos staat symbool voor de verjaardag van een van de slachtoffers.


 ...


 Nooit meer jarig maar voor altijd 
in gedachten.


Mijn tieners waren
onder de indruk!

De rest van onze reis doe ik in een ander verslag uit de doeken want anders wordt het te lang en saai voor jullie.Mijn foto's zijn niet top,gemaakt met mijn simpele gsm maar mijn herinneringen zijn voor altijd!

Slome groetjes Carla x


liedje


Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Indrukwekkend Carla en een mooi (1e) verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad indrukwekkend! En dank je wel om te reageren 😉

   Verwijderen
 2. Dat moet een speciale ervaring zijn, New York! Leuke foto's en weetjes... en ik kijk uit naar het vervolg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een geweldige ervaring met mijn tieners! We hebben allemaal genoten. 😉

   Verwijderen
 3. Daar moet allemaal zeer bijzonder en indrukwekkend zijn daar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Je moet er geweest zijn om het gevoel te begrijpen!

   Verwijderen