vrijdag 13 juli 2018

Ik loop mij mezelf voorbij...

Ik heb de indruk dat ik de laatste weken geleefd wordt.Sommige dingen heb ik natuurlijk zelf in de hand maar andere dan weer niet.

Op mijn vast werk zitten we nog altijd met een zieke (operatie) en de vervangster is nog altijd niet in gewerkt.Ondertussen heeft ze zelfs verlof.Bij mijn tijdelijke werkgever viel er vorige week ook onverwachts eentje ziek en ik ging de vervanging doen wat maakte dat ik best veel dagen achter elkaar ging werken.

Stik kapot ben ik... als de wekker afloopt zou ik hem graag door het raam gooien maar ja dat lost niets op,dan moet ik voor een nieuwe wekker enz -:) dus ik ben super blij dat het vandaag mijne laatste werkdag is en ik nu 10 dagen verlof heb.Of ik veel ga kunnen bij slapen dat is een ander verhaal want maandag vertrekken we naar de Big City that never sleeps!!!Gelukkig heb ik nog enkele dagen vrij als we terug zijn.

Hebben jullie dat ook af en toe dat je agenda zo druk is?Leuk natuurlijk,beter dan alle dagen thuis zitten maar vermoeiend dat weer wel.Wat doen jullie om te ontspannen?Ik ben gisteren eindelijk nog eens aan het naaien geraakt,het is wel heet boven maar om alles naar onder te sleuren daar heb ik geen zin in.Morgen geraakt het zeker en vast klaar en kan het mijn koffer in nadat ik er enkele foto's van op Instagram heb gezet.Voor de nieuwsgierige daar zeker volgen.

En nu even onder de douche en gezellig een ijsje gaan eten en bij babbelen met een lieve vriendin.

Ik wens jullie allemaal een aangenaam verlof,veel zon en af en toe wat regen,daar zouden de planten dankbaar voor zijn.Gezellige avonden,lekker eten,frisse drankjes en zoveel meer.

Na onze trip komt er zeker en vast een verslagje hier te lezen maar eerst nog mijn koffer maken,minder leuk want ik kan dat niet zo goed.Lees: ik heb altijd te veel bij...Over de achtergrond van de tekst die ik in handlettering maakte komt binnenkort meer uitleg,voorlopig kan/mag ik nog niets vertellen maar spannend is het wel!!

Fijn weekend,Carla
Follow my blog with Bloglovin

11 opmerkingen:

 1. Hier ook aan vakantie toe want dit is een gezellige maar drukke periode. Ik wens je in ieder geval een super fijne vakantie. Geniet ervan! XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt echt niet goed... Soms vragen ze te veel van een mens! Ik hoop dat je echt goed kunt bijrusten in je verlof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat langer kunnen slapen deze morgen! Niets speciaals gepland dit weekend buiten mijn koffer maken en eventjes langs mijn familie ๐Ÿ˜

   Verwijderen
 3. Oooooh, ik focus even op de fijne dingen; wat een plezante plannen heb jij voor je verlof! Geniet ervan x
  Daarnaast klinkt het inderdaad alsof je wat geleefd wordt, dus ik hoop dat daar binnenkort een einde aan komt of dat de batterijen op een of andere manier terug opgeladen kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ga ik de komende dagen ook doen,focus leggen op de fijne dingen.En er is hoop voor de toekomst maar later hier meer over.

   Verwijderen
 4. Ik ken de situatie die je beschrijft maar al te goed jammer genoeg! We hebben niet altijd de keuze om nee te zeggen en voor onszelf te kiezen. Hopelijk kan je het van je afzetten en genieten van een prachtige vakantie. Ik ben ook een week vrij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad nee zeggen is moeilijk! Dan gaan we beiden genieten, relaxen en doen wat we graag doen! ๐Ÿ˜

   Verwijderen
 5. Ondertussen zijn we al een tijdje verder, dus ik hoop dat je weer een beetje op adem bent kunnen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb een belangrijke knoop doorgehakt en heb nu mijn 2 de week verlof ๐Ÿ˜ Binnenkort meer informatie.

   Verwijderen