vrijdag 11 mei 2018

Rachel rok.

Mijn stofje werd dinsdag afgehaald bij B-post.Waar voor dank je wel aan B-post voor de snelle levering.Ik had het niet verwacht om het nog voor de feestdag te ontvangen.

Afhalen,wassen,drogen (super snel met het warme weer) en verwerken op één dag.Dat gebeurt zelden maar ik had een dead line,hé!Woensdag avond mocht ik naar een feestje waar rood de dress code was.Blijer met dit resultaat dan dat ik een rood T-shirt was gaan kopen en het was een stofje uit de koopjeshoek.

Nu is het stofje niet echt rood maar ik vond toch het kunnen.Mijn oorbellen en teennagels werden wel rood gekleurd.En het totaal plaatje mocht er zijn.


Een stofje wat buiten mijn comfort zone valt maar nu het af is ben ik er blij mee.Bonte stofjes in felle kleuren komen normaal gezien niet mijn kast in maar er zijn altijd uitzonderingen mogelijk,hé!

Met vele kleuren T-shirts te combineren.Op het feestje nam mijn zwart T-shirt uit mijn kast.Voor de foto op Instagram nam ik een ecru kleurig exemplaar.Een blauw of groen of zelfs een tint roos zou er op passen.

Maar nu de foto,op een aan foto moeten jullie nog eventjes wachten.Als ik wat tijd en goesting heb ga ik die zeker plaatsen.Instagram samenstelling.

Verliefd op het 
detail.

En dan het klein detail dat ik in een van de plooien toe voegde!!Lieve van Pieke Wieke gaf dit als extraatje mee op de verpakking en ik kon het niet laten om het direct een rol te geven in mijn Rachel rok.Zij en ik zijn al vast fan ervan.

Wat vinden jullie van het stofje en het detail?Ik weet nu al dat ik er veel plezier van ga hebben want ik word er vrolijk van,al die felle kleurtjes en laat nu de zon maar schijnen,ik ben er klaar voor.Mijn melkflessen van benen nog niet maar dat komt wel in orde zeker?! Voorlopig negeer ik deze maar.De rok draagt zalig door dat er een klein beetje rek in zit.Nauwelijks kreuken in te zien.


 Groetjes Carla x

 Altijd fijn om jullie reactie te lezen.


Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen: