zondag 20 mei 2018

I painted it black!!

De titel doet jullie misschien denken aan lang vervlogen tijden toen The Rolling Stones deze hit maakte? Niet dat ik fan ben van Mick en zijn groepsleden maar toen ik gisteren een foto poste in mijn Instagram stories deed het mij toch aan hen denken ;-)

Maar nu naar het onderwerp van het zwart verven!Ik ging aan de slag met schuurpapier,houtverf en een spuitbus uit de Action (geen sponsoring) en nam eerst mijn oppottafel onder handen. Deze was al eventjes een doorn van mijn oog. Zowat 3 jaar geleden aan gekocht en geverfd met restjes van mijn muurverf van het huurappartement.Jaja muurverf op hout.Ik neem het niet zo nauw met raadgevingen en doe in sommige dingen gewoon mijn ding!!Moet kunnen,hé!

Nu is mijn smaak een beetje veranderd en wou ik zwarte spulletjes op mijn terras.Op Instagram en Pinterest vind je prachtige interieurs in het zwart.Prachtig vind ik dat maar net een stapje te ver om in mijn appartement toe te passen en waar begin je dan als het toch kriebelt?!Juist ja,buiten op je terras is een goede start.

Kijk maar even mee naar de voor en na waarop ik al leuke reacties heb gekregen op mijn Facebook en Instagram posten.Waarvoor dank je wel aan de volgers.


 Mijn Instagram foto.


 Hoe het eerst was!


Heel anders,hé!

 

Simpele klimop in een wit hartje.


 Detailfoto van de zwart gespoten
beukennootjes rondom 
de spiegel.

En gisteren in de late namiddag nam ik mijne kruidenbak,gemaakt door mijn liefste schoonbroer ook onderhanden. Schuren,ontvetten en verven maar.Met een mooier resultaat dan het natuurhouten exemplaar vind ik nu.


Originele toestand.


Oh zo mooi!

Nu stoor ik me wel nog altijd aan het minder mooie uitzicht dat ik heb als ik op mijn terras zit.Het nadeel om boven een bakker te wonen is natuurlijk dat je tegen zijn opslagruimte voor bloem en dergelijke moet aan kijken.Iemand een tip wat ik zou kunnen bevestigen aan mijn reling om het wat aangenamer te maken om naar te kijken?Ik zelf dacht aan zo van die bamboestokken of hoe noemt dat,dat je op rol kan kopen en op maat/lengte knipt om er tegen aan te maken?Zwart doek wil ik niet,liever toch iets natuurlijker want anders wordt het toch wel heel donker om tegenaan te kijken.En betaalbaar is een grote must!

Voor diegene die ongerust zijn,ik heb ook kleur op mijn terras hoor!Mijn bloemen en zwart/wit tafel en stoelen zorgt daar voor.Samen met mijn bezoek zorg ik voor de gezelligheid.Altijd welkom om er eentje te komen drinken hoor.

Fijne zondag,Carla

Altijd fijn om jullie reactie hier te lezen!

 
Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Heel stijlvol zo!! Superleuk! En dat hebben we gemeen; ik neem het ook nooit zo nauw met de 'voorschriften' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat fijn dat je nu mij ook volgt en dat we dit gemeen hebben ;-) Bedankt voor je complimentjes!!

   Verwijderen
 2. Ik vind alles zo mooi uitkomen op zwart! Alles wordt er duidelijker van op de en of andere manier, groen kleurt groener enzovoort. Maar dat was je al opgevallen bij de achtergronden van veel van mijn blogfoto’s ;-) Je hebt op de goedkoopste manier je spullen mee verandert met je smaak, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad komt een andere kleur beter uit op zwart! Ik zit hier te genieten in de zon van mijn gepimpte spulletjes! 😁

   Verwijderen