maandag 15 augustus 2016

We zijn er weer!!

Zaterdag was het hier D-day: verhuisdag!!

Alles verliep heel vlotjes,het opzetten van de verhuislift,het uit elkaar draaien van bedden en kasten,het vervoer van alles met de verhuislift en op mijn nieuw appartement ook gedeeltelijk dingen in de gewone lift naar boven gedaan,het in elkaar zetten van alles,uitwassen van kasten en dergelijke,afwassen,alles een plaatsje geven,de samenwerking tussen familie en vrienden en zelfs vrienden van mijn petekind...

's avonds om half zeven zaten we op mijn nieuw terras gezellig samen pizza's te smullen.

Moe maar voldaan was ik om half negen klaar voor de douche die ik wel kon gebruiken ;) en een glaasje cava en wat kaasblokjes erna waren verdiend vond ik zelf.



Zalig geslapen in een ruk tot 7 u zondagmorgen,de laatste dozen leeg gemaakt,het huurappartement een voorlopige poetsbeurt gegeven en wat wasjes gedraaid.

Morgen nog vrij en ik wil naaien,wat dat weet ik nog niet maar het kriebelt in elk geval om iets nieuws te maken.Heel waarschijnlijk iets uit de laatste LMV.

En daar heb ik nog nieuws over,ik kreeg tussen het klussen door een mailtje van hen of ik het zag zitten om samen te werken met hen en ik voel me gevleid.Ook nadat ik op het een of ander FB groepje zag dat iemand er nogal negatief over schreef bleef ik mijn gevoel vertrouwen om met hen samen te werken.

Normaal gezien ga ik deze week een gratis patroon van hen krijgen,ik mocht kiezen uit verschillende patronen en ik heb de Copacabana rok,een leuke maxi rok met zakken in de zij naden.Die kan ik in de herfst gewoon door dragen...





Uitvoering van

Ik hou jullie op de hoogte van het verloop van het naaien van deze leuke rok.Ik heb vorige week bij Pieke Wieke een leuk stofje gekocht van See you at Six,een nieuwe stoffencollectie van de ontwerpers van Soft Cactus.



Verder ga ik binnenkort naar een blogmeeting maar meer daar over de volgende keer.


Groetjes Carla.

Follow my blog with Bloglovin

21 opmerkingen:

  1. Fijn dat de verhuizing achter de rug is!
    Volgens mij kregen er veel een mail over een samenwerking. Ik zag ze al meer langskomen. Ik heb het uiteindelijk niet gedaan omdat ik alle patronen al heb en er nu even geen tijd voor heb.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad hebben ze er velen aangeschreven maar dat laat ik me niet aan mijn hart komen :-) Ik heb een abonnement op LMV maar ben benieuwd of zo een los patroon gemakkelijker is...

      Verwijderen
    2. Maar het zijn toch dezelfde patronen als in de bladen? Tenminste, die ik mocht kiezen had ik allemaal al. Maar goed., ik kom er ook gewoon even niet aan toe.

      Verwijderen
    3. Ja inderdaad zijn het patronen uit de boekjes maar dan zitten er allemaal patronen in van dat boekje en nu verwacht ik alleen de rok op papier te krijgen... ik wou dat gewoon eens bekijken en testen :-)

      Verwijderen
  2. Succes in je nieuwe woonst en veel plezier met het nieuwe naaiwerk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het voelt al als thuis! En ik ben ook fan van LMV en je gaat het hier normaal gesproken wel lezen als hij af is :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn te lezen dat de verhuis zo vlot verlopen is!!

    Veel plezier met naaien, ik ben benieuwd wat er weer allemaal gaat verschijnen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wou net een stofje knippen voor de May jurk is het te dun en doorschijnend... en nu even de rest bekijken :-(

      Verwijderen
  5. Fijn dat je op jouw plekje zit Carla. Ik had ook een mailtje gekregen van LMV en hoewel ik positief reageerde heb ik toch geen aanbod gekregen. Wat leuk zeg dat je dat patroon mag uitproberen. Ik kijk uit naar het resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh hopelijk komt het nog in orde. Die mij aangeschreven heeft is nu in verlof en eerlijk gezegd heb ik geen bevestiging gekregen ivm het patroon maar ik heb nog tijd hè eer het herfst is.

      Verwijderen
  6. Fijn dat je verhuizing goed is verlopen en dat je goed op je nieuwe plekje zit. Succès met het naaien, de rok ziet er mooi uit op de foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 'k Wens je alvast een gezellige en hartelijke THUIS toe, maar zo te zien is dat al dik in orde ... ook veel naaiplezier en het resultaat zal er weer moge wezen ! A-Nette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoe dan ook vind ik het een eer dat je op deze manier benaderd bent, zo leuk (en verdiend)!
    Je hebt het goed geregeld allemaal en ik hoop dat het een echt thuis zal zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja vele lijstjes gemaakt ;) zelf al veel verhuist met de auto en blij dat het allemaal achter de rug is.Het voelt al als thuis x

      Verwijderen
  9. Proficiat zeg, met je nieuwe stekje! Die cava had je zeker en vast verdiend, want wat een werk is verhuizen.
    Ik kijk al uit naar je rok, dat komt volgens mij helemaal goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad,verhuizen is intensief.Ik hoop dat de rok mooi valt en fijn dragen wordt maar ik vermoed van wel.

      Verwijderen
  10. Welcome back! Tijd om te rusten en te bloggen ;)
    Ik zie je dan binnenkort :)

    BeantwoordenVerwijderen