zondag 28 augustus 2016

Blogmeet AntwerpenGisteren was het zo ver,de blogmeet waar we met velen naar uit keken.

Tip top georganiseerd door Davina van de leuke blog Woohoobydavina waar al een leuke samenvatting te lezen is van onze avond.


Voor mij was het een hele trip om er te geraken,op tijd vertrokken voorzien van wat fris water,mijne deo want ja het was warm onderweg maar in het zaaltje was het pas zweten ;-)

Na ene super lekkere vegetarische pasta te hebben gesmuld gingen we naar boven voor een gezellige avond met veel gebabbel om elkaar wat beter te leren kennen,er werd gelachen,een spelletje bingo gedaan en uren later gingen we allemaal tevreden naar huis met onze onverwachte prijzen.

Ik won onder andere een kortingsbon van Zonen 09 waar ik de Billie voor volwassen van ga bestellen als die weer in voorraad is.Dan kan ik dat eens maken voor mijne zoon wie weet ...

Verder koos ik voor leuke knoopjes van Lanalotta tassenband maar geen idee van waar dat komt,ik vermoed van bij Droomstoffen die veel sponsorde.


Een zwart stofje met pailletten op zal wel een gevloek opleveren met mijn naaimachine maar iemand een tip misschien?Dit werd door Droomstoffen gegeven.

Verder waren er nog leuke dingen van Pieke Wieke,Stoffenmie,Compagnie M,BaBaRum,Stofrenke,Lanatotta,K-Bas,Fairy Tailors,Petite Couture,Madeline De Stoffenmadam en wie weet ben ik er nog vergeten,voor de volledige lijst kan je het beste bij Davina gaan kijken.


Ik heb lang niet met iedereen gebabbeld maar met diegene die ik wel gesproken heb,het was leuk om je beter te leren kennen.

Mijn foto's zijn van zo slechte kwaliteit door dat het er erg donker was en mijne gsm dit niet aan kon,ik raad jullie dus aan om bij Davina te gaan kijken voor de sfeerbeelden van de avond.

En nu nadenken over de 3 tips die ik moet doorsturen voor de Sew Challenge waar ik aan mee doe.

Groetjes Carla.

Follow my blog with Bloglovin

15 opmerkingen:

 1. Tof om te lezen dat het zo leuk was. Ik ga zeker bij Davina ook eens kijken. Gisteren was het overal zweten. Vandaag heb je ook wat gemist, de sewingsundays was top. Volgende keer moet je echt eens meegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen welke uitdagingen je allemaal aangaat Carla!
  Bingo, dat is lang geleden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik verleg mijn grenzen nog al veel de laatste tijd :-) De dochter zei gisteren nog dat ze fier was op me ....

   Verwijderen
  2. Ik vind ook dat je alle reden hebt om trots te zijn op jezelf, X

   Verwijderen
 3. Leuk om te lezen dat het geslaagd was.
  Super dat je hier naar toe bent geweest en een aantal mensen wat beter hebt leren kennen.
  Succes met de Sew Challenge ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je reactie. De Sew Challenge gaat wel lukken :-)

   Verwijderen
 4. Ook even in de link geklikt. Dat zag er zeker zeer gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was inderdaad gezellig en leuk dat je het linkje hebt gebruikt. De Sew Challenge gaat zeker en vast lukken. Nu nog tijd vinden om er aan te beginnen :-)

   Verwijderen