zaterdag 14 november 2015

Hope Cardigan

Al eventjes klaar maar nog niet laten zien,de Hope Cardigan uit LMV;natuurlijk!

Deze werd met de overlock in elkaar gezet,was snel klaar en zit aangenaam,heb hem wel opzij gehangen in de kast om eventueel met de feestdagen aan te doen maar daar twijfel ik nog over want ik wil een jumpsuit maken in tricot en denk dat deze mooier is met een blazer of gewoon simpel vestje op dan met de lossen Hope Cardigan maar zolang de jumpsuit niet klaar is hou ik hem dus opzij.

Het stofje is een soort gebreide stof in wit/zwart (maar niet spierwit,eerder ecru,moeilijk te beschrijven) combinatie en het viel goed mee om het te verwerken.

Ik heb aan de boord een simpel zwart leren paspel tussen gezet om het net iets meer te geven dan een dood gewoon vest waar van we allemaal we eentje in de kast hebben hangen.


Het zijn een soort van vleermuis mouwen wat je tegenwoordig wel vaker ziet voor truien en vesten.



Het totaal plaatje


 Het stofje van kortbij maar
niet heel duidelijk,
komt omdat hij met gsm
getrokken is vermoed ik.



De paspel net
boven de boord

Zowel het stofje als de paspel komen van bij Pieke Wieke,goede service want ik had wat vraagjes en daar kreeg ik snel antwoord op.

Einde van de maand komt ze met haar stofjes naar Genk naar de Limburghal voor het stoffencircus en ik hoop dat ik de kans krijg om er naar toe te gaan.

Verder heb ik ook eindelijke de Chloé jas uit LMV van de herfst vorig jaar gemaakt maar die laat ik een andere keer zien want ik moet dringend aan de zoon of dochter vragen om er foto's van te maken.

Groetjes C.


Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen:

  1. Wat een mooi vest! Mooie stof heb je gebruikt!! Ik ben benieuwd naar je Chloe jas, ik twijfel al die tijd al of ik m nou wel of niet zal maken...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Els.Als je hem gaat maken,maatje kleiner nemen,hij zit nu wel heel ruim...die tip had ik te laat gelezen en om hem helemaal te vermaken zie ik niet zitten ;)

      Verwijderen
  2. Heel mooie verrsie !!
    Staat hier ook nog op de planning. Het stof kocht ik afgelopen woensdag op het Stoffencircus in Lommel...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook van Limburg dan?Is gemakkelijk om te maken vond ik.Succes ermee.

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen