zondag 29 november 2015

Boekvoorstelling

Gisteren was het dan zo ver,de boekvoorstelling van Eva  in Deurne bij Antwerpen in de zaal die te vinden is bij de stoffen webshop en koffiebar van Katelijne.

Na een vlotte rit naar daar verwelkomde Katelijne ons hartelijk in haar depot.We kregen alle 4 een lotje om kans te maken op een bon van 50 euro maar het geluk was niet aan onze zijde ;)

Een toffe en originele manier om haar stoffen te presenteren had ze wel gevonden.We gingen er allemaal eens naar kijken,voelen en beoordelen.Je kon er die avond ook kopen maar ik heb wijselijk mijne portemonnee toe gelaten.

Vervolgens mochten we een glaasje bubbels,wijn of iets fris kiezen en naar de zaal erboven gaan om een stukje taart,cake,negerzoenen en dergelijke eten.Heel tof gevonden vond ik en heel lekker!

Er stond een lange rij aan te schuiven om het boek te bekijken,te kopen en er iets persoonlijks door Eva in te laten schrijven.

Mooi,duidelijk en met veel foto's is het boek gemaakt.Een leuk voorwoord en een tof nawoord,ze heeft er werk van gemaakt die Eva!Ik ben fan op een minpuntje na,er staat niet bij vermeld hoeveel stof je nodig hebt maar daar heeft ze ook een uitleg bij en ik moet haar toch wel gelijk in geven.


Eva nam de tijd bij elk ieder die geduldig in de rij stond om er een praatje mee te maken,een persoonlijke nota in je boek te zetten en ze genoot van alles wat er gebeurde!

Omdat Els die ook onze chauffeur was al een deel mensen/bloggers/naaisters kende werden we hier en daar voor gesteld aan anderen zoals, Marte , de zussen 1 en 3 en we zagen er ook nog deze leuke madammen staan: Grietmamadammeke. en nog enkele anderen.

We gingen na een tijdje weer naar beneden waar het iets aangenamer was van temperatuur want boven bij al die tetterende madammen was het warm,heel warm.

Nog eens tussen de stoffen door gelopen,Sigrid vond er enkele toffe stofjes om iets moois mee te maken en we zochten een staantafeltje om nog even na te praten.De zussen kwamen gezellig bij ons staan en rondom ons zagen we dat het goed was,gezellig,een drukke bende naaisters die elkaar voor het eerst zagen of elkaar al een tijdje kende.

Bij Fabienne ben ik samen met Els eventjes een persoonlijk babbeltje gaan slaan want we zijn dan wel FB vriendinnen maar elkaar live ontmoet dat hadden we nog niet.Dank je wel Fabienne voor de leuke babbel,je was mooi aan,je ziet er in het echt even tof uit als op je blog ;) en veel succes met je bevalling.

Ik heb geen foto's gemaakt maar diegene die er nu volgen zijn er die ik op het www gevonden heb.Er zullen hier en daar zeker en vast nog verslagjes volgen van deze leuke avond.Bij deze wil ik Eva en Katelijne bedanken voor de uitnodiging,Sigrid,Charlotte en Els voor het gezelschap en Els om ons mee naar daar te nemen.Het boek!


 De place to be.

Dit is mijn persoonlijk verslagje,ik krijg daar niets voor in de plaats hoor!Maar ik wou jullie gewoon mee laten genieten van wat ik gisteren mee maakte.

Nu is er alleen nog de twijfel ga ik vandaag naar het Stoffencircus in Genk of niet om er te kijken/kopen om vervolgens dat tof kort jasje of  een leuke sweater te maken van het boek.

Groetjes C.

Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. Het leek mij heel gezellig! Een mooi verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een gezellige, avond in goed gezelschap met leuke ontmoetingen en toffe babbels. Leuk verslag Carla !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was ook van de partij! Was heel leuk om eens een gezicht te kunnen plakken op de dames achter de blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was er graag bij geweest, en nu ik dit fijne verslagje lees, kriebelt al helemaal weer :). Het lijkt in ieder geval alsof het héél plezant is en je een berg inspiratie hebt om je volledig op het tienergerief te storten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik had gehoopt dat je er ging zijn dan hadden we elkaar eindelijk live kunnen ontmoeten,hé!

   Verwijderen
  2. De voet speelt weer op de laatste tijd, op zo'n momenten is Antwerpen simpelweg té ver. Los daarvan is het hier ook zo hectisch dat eens thuis zijn ongelooflijk deugddoend was :). Er komen nog boeken, dat weet ik zeker!

   Verwijderen
  3. Ja dan moet je rusten,hé!Wie weet een andere keer,hé!

   Verwijderen
 5. Klinkt heel leuk :) En nieuwe mensen ontmoeten met gemeenschappelijke interesses is altijd leuk, maar ook een beetje spannend :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben gene goeie in die zaken maar ...die 1ste stap zetten is altijd zo moeilijk,hé!

   Verwijderen