woensdag 14 oktober 2015

Vervolg potje vol leuke teksten.

Dinsdag voormiddag werd de dochter door oma naar de trein gedaan.

Wat ze niet wist was dat ik er het potje vol leuke teksten had in gestoken maar omdat ik bang was dat het met uitpakken eruit zou vallen heb ik haar een smsje gedaan dat ze haar koffer voorzichtig moest uit pakken.

Enkele uren laten kwam een sms binnen dat ze het heel leuk vond en ze alle teksten al gelezen had en er de 2 mooiste uit gekozen had en op de muur voor haar bureau bevestigd heeft zodat ze als aan het studeren is die ziet hangen.

Lief,hé!Ik vind het een aangenaam gevoel dat ze dat gedaan heeft.Binnenkort print ik weer andere af om aan haar mee te geven zodat ze er nieuwe heeft om te lezen.
Heb haar laten weten dat ze er eentje moet uitnemen als ze het eens moeilijk heeft,ons mist of gewoon een oppepper nodig heeft.


Want ja op kot zijn is leuk maar ook af en toe ben je er maar alleen,hé!Ik heb in mijn jonge jaren ook 1 jaar op kot gezeten,ook in Antwerpen en ik ben heel eerlijk:heb er heel veel tijd alleen door gebracht,was/ben niet zo'n sociaal type...heb er leuke tijden gehad maar ben er ook eenzaam/alleen geweest.

Hopelijk gaat het haar beter af dan mij,tot nu toe heeft ze 1 meisje leren kennen waar ze veel mee op trekt en een vriendin van uit het middelbaar zit kort bij haar op kot,ze hebben toch al enkele keren iets samen gedaan.

De boostyourpostivity van Danone  gaat deze periode over je lunch en tips daar rond.

Voor mezelf geen echt lunch moment.Als ik werken ben heb ik geen pauze om te lunchen,ik heb tussen half 1 en half 2 gedaan met werken en eet dan thuis iets kleins,een potje Griekse yoghurt,een banaan,een rijstwafel met een tas koffie verkeerd omdat ik als kokkin de hele voormiddag al van alles heb moeten proeven en dan geen of weinig honger heb.

Een tas soep probeer ik wel tussen door op mijn werkplaats te eten.

Daarom geen foto's want ik heb alleen zaterdag vrij en de week erna pas vanaf donderdag,dan probeer ik thuis foto's te maken van mijne eenvoudige lunch.

Lunchen jullie thuis,op je werk in het restaurant,aan je bureau of in het park?Groetjes C.

Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Wat lief wat je voor je dochter hebt gedaan! Ik hoop dat ze een leuke tijd zal hebben in Antwerpen maar zo te lezen is het so far so good.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze heeft er toch al wat hare draai gevonden ;-) en zij vond het ook lief van mij...

   Verwijderen
 2. Zo'n gebaar doet enorm deugd, daar ben ik zeker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie teksten heb je mee gegeven aan je dochter!
  Als moeder maak je je vaak zorgen over hoe het allemaal zal gaan nu ze niet meer thuis is door de week, heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is het inderdaad,ja hebt het nu niet meer onder controle,hé!

   Verwijderen
 4. Leuk van die teksten, zal ze zeker veel aan hebben op moeilijke momenten
  Ik lunch raar of zelden, dit door tijdgebrek.
  Als de voormiddagronde te lang duurt en moet ook namiddagtoer doen is er niet genoeg tijd, dan is een wafel of koek (zo per stuk verpakt) en een flesje chocolademelk in de auto mijn lunch. Moet ik na de Morgendienst naar kantoor dan ben ik tussen 2 en 3 thuis en eet dan meestal ineens warm , eer dat dat klaar is zijn we dan toch nog wat later, ik weet dat is niet gezond maar soms kan het niet anders.
  Groetjes, lutgart

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is niet gezond maar zo als je zelf al schrijft,het gaat niet anders,hé!

   Verwijderen
 5. Blij dat ze haar potje leuk vindt :)
  Want het is zoals je zegt: op kot zitten is fijn, maar soms mis je gewoon je thuis :)

  BeantwoordenVerwijderen