maandag 26 oktober 2015

Raar maar waar!

In mijn vorig bericht had ik er over dat ik een clutch had gemaakt.

Een simpele kamsnap er in om te sluiten net zoals bij de dochter hare.
Foto via Google Afbeeldingen

Maar deze keer gebeurd er iets raars mee...


Het is altijd een beetje hopen en duimen dat die kamsnaps er mooi en passend in gaan en ja het lukte direct,hij ging vlotjes open en toe.

Maar nu na enkele dagen klaar te liggen voor de dochter bleef hij niet meer toe die stomme kamsnap!


Ik begrijp er niets van,iemand een verklaring dat lees ik het graag.

Maar niet getreurd ik haal er die wel eventjes tussen uit dacht ik,heb het nogal moeten doen want die kamsnaps hebben vaker een eigen willetje ;)


Jammer genoeg sloot ook nummer 2 niet en wat nog erger is,is dat mijn leer beschadigd is.

Daarnet maar nieuw nepleer besteld want zo kan ik einde van de week ene nieuwe naaien maar ik ga wel voor een andere sluiting,welke weet ik nu niet goed want bij mijne stoffen clutch heb ik een magneetsluiting en dat is het ook niet echt of daar ligt het probleem misschien eerder eraan dat het stof niet stevig genoeg is om de magneet netjes op zijn/haar plaats te houden?!


Dus als er iemand een tip heeft over welke sluiting ik het beste kan nemen laat maar horen,hé!

Groetjes C.


Follow my blog with Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Jammer zeg! Ik heb geen idee hoe dat kan. Ik heb geen ervaring met magneetsluitingen. Maar wel heel veel kamsnaps gebruikt. Alleen meestal bij baby- en kinderkleding en niet bij tassen. Al worden die snaps hier natuurlijk veel gebruikt en gewassen.
  Ik heb dus helaas geen oplossing voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb jij dan niet regelmatig dat het mis gaat met ze er in te zetten?Dat middelste stukje/pinneke is vaak scheef ;(

   Verwijderen
  2. Dat heb ik wel eens gehad, maar nu eigenlijk nooit meer. Zorgen dat je precies op dat midden drukt. En een heel klein beetje scheef is niet erg.

   Verwijderen
  3. Ik heb het niet zo voor kamsnaps, maar als ik ze gebruik, doe ik altijd het rondje van de tang af zodat ik goed zie waar ik moet drukken om dat middenste stukje niet scheef te duwen.

   Verwijderen
  4. Dat had ik ook al gedaan maar toch blijft hij helemaal niet dicht ;(

   Verwijderen
 2. Ik hou wel van magneetsluitingen :). Ik vond ooit van die superplatte, meestal gebruik ik die. Maar ik kleef wel altijd wat vlieseline over de magneet, zodat die goed vast zit, nog nooit geen problemen mee gehad eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kamsnap met een Prymtang met kamsnaps opzetstukje. Dat is eigenlijk nog nooit mislukt. Bij magneetsluitingen inderdaad best een stukje vlieseline tussensteken.
  Succes !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij is het al vaker mis gegaan maar nu blijft hij totaal niet toe ... nieuw nepleer is onderweg en dan morgen eens kijken voor magneetsluitingen.

   Verwijderen