zondag 5 april 2015

Voor jullie allemaal ene fijne Paasdag!

Zelf heb ik mogen werken vandaag want ja de bewoners hebben ook graag eten op deze feestdag.

Ze waren content en daar doe je het voor,hé!
Voor de rest houden we het rustig vandaag.De dochter zit in Italië en gaat vandaag zelfs in Rome zijn.

De zoon is aan het genieten van zijn vakantie,uitslapen,tv kijken,spelletjes doen op computer maar ook zijn taak voor wiskunde en Frans maken...

De stand van zaken ivm mijn kleedje:het is af op een ding na.Omdat ik het van voren te ver open vindt ga ik er een stukje stof tegen zetten zodat het minder diep is.Dus dat komt allemaal goed in orde.

Verder ga ik zo meteen mijne rok wat smaller maken en eens proberen of ik een t-shirt van vorig jaar wat kan aanpassen om op de rok te dragen.

Heb al in verschillende winkels gekeken om een mooi eenvoudig wit t-shirt voor op die rok maar ergens te vinden,ik wil geen gewoon wit basic t-shirt maar eentje dat net iets mooier is met het een of ander leuk detail zoals een uitsnijding of een combinatie van 2 stofjes maar tot nu toe nog nergens gezien.


Dus ga ik het zelf maar proberen om iets te maken van een t-shirt dat me te groot is geworden.
Heb vandaag ook gelezen dat ik een leuke give away gewonnen heb bij stipjes en datjes.2 vellen met stickers om ergens op te kleven.Als ik ze ontvangen heb zal ik ze eens laten kijken en ook wat ik er van ga maken natuurlijk ;-)


Groetjes C.

Follow my blog with Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Ik wens je ook fijne Paasdagen. En fijn dat je gewerkt hebt. Het doet mij bij mijn vader altijd goed om de vrouwen van verzorging mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik sta als kokkin in voor het lekkere eten bij de bewoners,elk haar/zijn taak,hé!En de ene is niets zonder de andere.

   Verwijderen
 2. Fijne Paasdagen Carla. Een belangrijke functie hoor koken ! Alles valt of staat met lekker eten dat je krijgt als dat goed is, is al veel gewonnen. Een nobel beroep dus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is waar Els,sommige bewoners leven van maaltijd tot maaltijd.Met feestdagen zetten we nog een extraatje op de menu ;-)

   Verwijderen
 3. Hoop dat je leuke paasdagen hebt ondanks het feit dat je moest werken, persoonlijk vind het nooit een straf om met deze dagen te werken, altijd gezellig met de bewoners :-)
  Soms heb je iets in je hoofd en dat is dan niet te vinden jammer genoeg, maar goed gelukkig ben je creatief genoeg om het zelf te maken!
  Nog een fijne dag en groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op zich vind ik dat ook niet erg om te werken met de feestdagen hoor.Wat extra drukte maar de tijd vliegt dan voorbij.En inderdaad zo zelf iets maken of vermaken geeft vaak mooie resultaten.

   Verwijderen
 4. oh, ben je nog tevreden van je overlock? Want 300€ met extra voetjes is wel niet veel.. :)

  BeantwoordenVerwijderen