dinsdag 21 april 2015

Mijn tas

Mijn tas is af...Buitenstof: Ikea
Hengels + rits: Veritas


Binnenstof: Het Goedkope Huis

Even geleden had ik dit patroon al overgenomen en uit geknipt toen mijn naaimachine het eventjes niet zag zitten met het gevolg dat ik niet verder kon doen.

Heb hem vorige week laten nakijken en hij naait weer vlotjes door alle lagen door.

Vorige week eventjes een avond al wat aan gewerkt terwijl de kinderen samen tv aan het kijken waren en gisteren heb ik ze verder afgemaakt.

Ze is heel leuk om te maken,er gaat er zeker nog eentje komen.Heb alleen bij het in elkaar zetten aan 1 kant eventjes gevloekt omdat daar het buitenstof niet goed mee wou.

De volgende keer ga ik die buitenkanten eerst overlocken of zig zaggen zodat de 2 stoffen mooier bij elkaar blijven en geen kans op rafelen hebben.

Al doende leert men en dat is hier heel zeker van toepassing.De paspel er tegen naaien ging goed en het biaislint er rond maken aan de binnenkant viel in vergelijking met mijne 1ste keer super goed mee.Dat werkje durf ik hier niet te laten zien ;-)

De volgende tas ga ik binnenin de zakken wel iets lager zetten,nu komen ze nogal kortbij de rits wat niet zo gemakkelijk is om iets in of uit te doen.

Maar bij de uitleg stond niet beschreven of hoeveel van de rand de zakken moesten dus heb ik maar gegokt.

De tas is al in gebruik genomen.Gisteren avond gaan wandelen met mijn beste vriendin en zij heeft ze al goed gekeurd...

Ik ga wel nog iets maken om aan de rits te maken zodat ze gemakkelijker open en toe gaat.

Laat gerust een reactie achter en welkom aan de nieuwe volgers.Als ik de 2 groepen samen tel kom ik aan 93 volgers wat ik natuurlijk super leuk vindt!!!♥

Groetjes C.


Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. lutgart hartemberg21 april 2015 om 18:28

  Super mooie tas, weeral een echt kunstwerkje. Ben al benieuwd naar het volgende :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Lutgart.De andere wordt er eentje met aan de buitenkant mini coopers op....heel speciaal maar tof vind ik.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ik ben er zelf ook blij mee.De volgende heb ik gisteren geknipt.

   Verwijderen
 3. Leuke stoffen heb je gebruikt, ziet er super mooi uit!
  Benieuwd naar de volgende, blijft leuk tassen naaien want ook die heb je nooit genoeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en ik wissel nog al eens graag van tas.Het moeten niet altijd kleren zijn,hé!Vandaag herstel werkjes gedaan,niet zo leuk maar moet ook gebeuren...

   Verwijderen
 4. Oh, die is mooi geworden hé! Fijn dat je machine weer terug is en 't helemaal goed doet. Aan de rits durf ik wel eens twee knoopjes vastnaaien langs weerszijden van de trekker (kun je dan makkelijker vastpakken) ofwel koop ik een versierseltje in de fourniturenzaak. Ondertussen heb ik wel een voorraad "Long pull zippers" in huis, die hebben een langere trekker waardoor dat allemaal wat vlotter open gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is nog eens een goed idee om er een versiersel of knoopjes aan te zetten.Volgende keer eens kijken voor die Long pull zippers.

   Verwijderen