vrijdag 1 maart 2019

Workshop gewonnen!

Er gaat binnenkort een nieuwe winkel open van 2 toffe dames die nu al elk hun eigen webshop hebben.

Eentje met alles wat je maar kan in denken om tassen mooi af te werken.K-Bas is onder de makers van handtassen geen onbekende.Altijd mooie producten en een goede service.Met je vragen kan je altijd bij Mieke terecht.

Lieve van Pieke Wieke heb ik al enkele keren ontmoet.Zij zorgt telkens voor een leuke stoffencollectie en staat je bij met raad en draad om je stofjes uit te zoeken.Op het stoffencircus kom je haar ook al eens tegen.


Samen vormen ze Dubbel-punt een winkel in Wuustwezel die er zeker en vast mooi en gezellig gaat uitzien.Om dit te vieren deden ze op Facebook en op Instagram een actie waarbij je een workshop voor jezelf en je vriendin kon winnen.En dit leek me super tof om te doen dus waagde ik een kansje en op 17 maart ga ik samen met Els van Koekjehaakjemaakje er naar toe.

Een leuke aangepaste versie van de Yin-Yang tas van Renske Solkezs gaan we maken.Een stoere,simpele tas maar toch met enkele uitdagingen als je zo mooi wil maken als het originele. An van Jacedidit komt de les geven.Ik vind het super om haar te ontmoeten want zij is de ontwerpster van het befaamde An tasje en de tienertas die hier al meermaals werden gemaakt.
                                      
     
Afbeeldingsresultaat voor yin yang tas

Foto via Google
van Jacedidit.

Dus binnenkort loop ik rond met zo'n mooie tas.Nu alleen nog nadenken welke kleur dat ik ga kiezen.Toen ze vorig jaar eentje weg gaf op haar blog had de cognackleurige de voorkeur maar nu twijfel ik een beetje ;-) Ga ik voor de groene om in de lente en zomer mee te pronken of een zwarte tegen het najaar?Of toch de cognac kleurig die je het hele jaar kan gebruiken?Welke kleur heeft jullie voorkeur?Voor mij niet de donkerblauwe zoals hier boven want ik zie dat niet zo graag en heb dat dus ook niet in mijn kleerkast hangen!

Ik breng er na zeker en vast een verslagje uit van hoe het allemaal verlopen is.Els en ik kijken er beiden heel erg naar uit om deze workshop te volgend,de dames te ontmoeten en de winkel te inspecteren.

Fijn weekend allemaal,Carla


Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk. Ik wens je alvast heel veel plezier daar. En natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik ben zelf ook erg benieuwd! Je gaat het resultaat zeker en vast te zien krijgen 😁

   Verwijderen
 2. Ik zou voor de Cognac kleur gaan, daar ga je langer en vaker plezier/gebruik van hebben. Gefeliciteerd met je workshop en geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga nog eventjes afwachten tot ik de uitleg in de bus krijg om mijn materiaal te bestellen.Eens kijken op de webshop welke kleurtjes ze allemaal hebben kan nooit kwaad hé?!Maar de cognac kleurig heeft tot nu toe de voorkeur.

  BeantwoordenVerwijderen