zaterdag 30 juni 2018

Eindelijk!!

Eindelijk ben ik in Lier geraakt om mijn 2 kommen uit keramiek te gaan op halen.Hier nog eens te lezen.En ze zijn mooi,zo mooi,blinkend en met hier en daar een veegje extra zwart ;-)

De workshop is een aanrader.Een toffe madame die je uitleg geeft en graag helpt als je niet meer verder kan.Gezelligheid troef daar in hartje Lier.Als jullie de kans hebben zeker de moeite om er een workshop te volgen,je kan er ook andere dingen doen zoals schilderen op servies of potten draaien.




Mijn hand gemaakte kommen in zwart wit zoals ik het graag zie.Niet perfect is ook goed.Binnenkort komt hier de salade in en pijnboompitten in het kleine kommetje of chips met een dipsausje erbij of . . . .Wie ze in het echt wil zien,altijd welkom om ze samen met mij te vullen en leeg te smullen.Weer iets wat ik van mijn lijstje kan schrappen!

Nog ongeveer 2 weken en we vertrekken naar New York.De tickets zijn al hier,de zenuwen beginnen te groeien.Alle papieren enz zijn in orde.De planning heeft mijn dochter helemaal op zich genomen.Wij gaan al zeker en vast naar Aladdin kijken, Ground Zero, Rockefeller toren om het uitzicht te bewonderen en boottochtje om het Vrijheidsbeeld live te zien. Een hotel met ontbijt geboekt en de andere maaltijden gaan we ter plaatse uit zoeken.Wij kijken er naar uit,dat is een feit.En blij dat ik pas enkele dagen erna terug moet gaan werken als we terug zijn want vermoeiend gaat het heel zeker zijn,maar vooral de moeite om dit met ons gezinnetje te doen.

Welke plannen hebben jullie voor tijdens de vakantie?Thuis blijven en af en toe een uitstapje maken?Of een verdere reis zoals wij of een kort bij weekendje in eigen land?Wat jullie ook gaan doen of net niet gaan doen,geniet ervan!De zon is in elk geval voorlopig nog van de partij.

Fijne dag,Carla x



Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen:

  1. Lijkt me ook erg leuk om een keertje te doen; een keramiek workshop. Je kommen zijn in ieder geval erg mooi geworden. De salade zal hier extra lekker in smaken :-) Wat een fantastisch vooruitzicht om samen naar New York te gaan. Ik wens jullie heel veel plezier daar samen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel rustgevend om te doen! Heel spannend ons voorzicht! 🗽

      Verwijderen
  2. mooi ! fijne vakantie, NY city jong, whoop whoop !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kommen. En veel plezier in New York.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk Carla! Ik heb zaterdag een klei workshop gedaan in Amsterdam en kan niet wachten hoe het uit de oven komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat zijn ze mooi geworden!! Heel tof!!

    New York New York!! Wij hebben er onze huwelijksreis van gemaakt en geen moment spijt gehad! Dat is intussen bijna 9 jaar geleden, en ik zou het graag nog eens overdoen! Als je een beetje van jazz houdt, kan ik ook zeker aanraden om eens een avondje in een jazz club te spenderen, wij gingen naar de Village Vanguard, een supergezellige club waar je vlakbij de supergetalenteerde muzikanten zit. Ik weet niet of je Sex & The City keek, maar ik kreeg het gevoel in die aflevering te zitten waar Carry iets begint met die jazzmuzikant?

    Verder heeft je dochter een mooie planning gemaakt! Rockefeller center is een goeie keuze voor het uitzicht! Ik hoop dat je ook tijd hebt voor enkele musea, zeker het Moma is de moeite! En natuurlijk ook eens gaan wandelen in Central Park! Oh, er is zoveel!! Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een fijne tips!Ik ga ze opslaan en wie weet hebben we tijd om er eentje uit te proberen ;-)

      Verwijderen
  6. Wow, echt wel uniek, die kommen! Heel chique ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je complimentje! Eens wat anders hè. 😁

      Verwijderen