maandag 26 maart 2018

Cadeautje!

Mijn ouders zijn sinds vorige week terug thuis van een verblijf van 5 weken in Portugal.Ze zijn er al vaker naar toe geweest en trekken rond met hun motorhome om het land nog beter te leren kennen.

Voordat ze vertrokken vroeg ik hen om als ze de kans kregen om kurk te kopen voor mij of dat ze dat wilden doen?Ik gaf de maten en prijzen mee van hier zodat ze enig idee hadden wat ik bedoelde en mama nam haar portemonneetje mee dat ik voor haar maakte om de kwaliteit te vergelijken ter plaatse.

Nu gaan mijn ouders graag een uitdaging aan en ze gingen op zoek naar een kurkfabriek waar ze een rondleiding volgde en kurk konden aankopen ter plaatse.Ze zochten samen 2 kleuren uit,een lichte zomertint en een donker bruine tegen het zwarte aan voor de winterperiode.Of andersom natuurlijk!


 De 2 soorten 
naast elkaar.


De zomerversie.
 

 De donkere moeilijk te
fotograferen versie ;-)


Handtasje dat mijn mama
mee bracht uit
Portugal. 


Leuk gedaan met 
het lintje.
 

 Het etiket.

Ze vonden het de moeite om te horen en te zien hoe kurk eigenlijk verkregen werd.De mogelijkheden die er mee zijn waren enorm en blij dat ze dit hadden kunnen doen mede door mijn vraag want anders hadden ze dat niet gedaan.

Iedereen blij dus!Voorwaarde om de kurk te krijgen is wel dat ik voor mijn mama,mijn zus en ons nichtje een handtasje maak.De dochter is gene fan van dit soort materiaal.Eentje voor mezelf komt er ook aan maar wanneer dat is de grote vraag of uitdaging op dit moment.

Brachten jullie al stof,garen of kurk mee uit andere landen als jullie er op bezoek of op vakantie waren?Zo ja van waar brachten jullie wat mee?

Fijne maandag allemaal.
Groetjes Carla x

Altijd fijn om jullie reactie hier te lezen.


Follow my blog with Bloglovin

9 opmerkingen:

  1. oooh, super dat je ouders op zoektocht gingen ! Snel opwerken, dan kunnen ze nog eens op vakantie om de voorraad weer aan te vullen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze gaan gewoonlijk februari/maart dus snel gaan ze niet meer naar daar maar wel een goed idee ;-)

      Verwijderen
  2. Ja ik ben er blij mee! Ze hebben goed gekozen 😁 Ja mama heeft smaak 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke zoektocht Carla en met (voorlopig) mooi resultaat. En nu mag jij aan de slag ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi en extra bijzonder dat het helemaal speciaal voor jou uit Portugal werd gehaald :-

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ola, mooi zeg!!!

    Een paar jaar geleden ben ik tijdens onze vakantie in Nederland naar een stoffenmarkt geweest, maar dat is ook niet echt exotisch natuurlijk :D

    BeantwoordenVerwijderen