maandag 27 maart 2017

Appelzakjes

In de familie gaat er nu na de paasvakantie eentje naar de eerste kleuterklas en de komende september volgen er nog enkele.

Daarom maakte ik appelzakjes voor de schatjes van patatjes zodat ze als ze willen hun appel zonder blutsen kunnen op eten.Of nemen ze tegenwoordig hun appel geschild in stukjes mee?


Maar ik maakte er zes van en eentje werd door ons nichtje gekozen,dat mocht omdat ze 14 dagen geleden voor de 6de keer werd voorzien van nieuwe buisjes in haar oren.

Grote broer wou er ook eentje en ja zeg dat maar eens nee tegen je metekind ;-) en kleine broer die klaar is voor het klasje kreeg er eentje uit zijn lievelingsstof met auto's!


Deze 3 schatjes zijn content de andere 3 krijgen ze tegen dat ze naar school gaan en ik ben al benieuwd naar hun verhalen die ze zeker en vast gaan vertellen met geuren en kleuren!

Ik verwerkte mijn restjes stof en maakte het appelzakje met het patroon van hilde@home waar je zeker eens moet gaan kijken.Er staan leuke patroontjes die je gratis mag gebruiken.
Geweldig,hé!

Stofjes uit mijn kast,sommige komen van het Stoffencircus, Pieke Wieke, Veritas, Stoffenhuis en het appeltjesstof kocht ik ooit eens over van iemand,geen idee meer van wie.Knopen,wattine en elastiek uit eigen kast.

Nemen jullie kinderen fruit mee naar school?Mijn tiener niet meer en de dochter eet vooral fruit als ontbijt. 

En ik heb 180 volgers via Bloglovin!!Welkom hier.


Groetjes Carla

Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. Iedere keer als ik die zie denk ik dat moet ik ook rzp maken... maar het komt er niet van. In de vakantie toch eens echt werk van maken! Want die van u zijn heel tof!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ideaal om restjes op te werken. Ook leuk om bij een verjaardag feestje mee te geven met een euro/ centjes erin 😉

   Verwijderen
 2. Ik vind het een prachtig gezicht, al die zakjes!
  Die van mij eten 's middags fruit als ze uit school komen. Vriendjes die meekomen ook. En ik eet te weinig fruit, maar ben mijn leven aan het beteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrolijke kleurtjes hè! Mee eten met de kinderen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan! Hier komen de appelzakjes (en banaanzakjes waarvan ik het patroontje zelf gemaakt heb naar het idee van het appelzakje) heel goed van pas. Giel neemt elke dag 1 tot 2 stukken fruit mee naar school. Bij hem in school wordt het fruit nog geschild (en bij de heel kleintjes in stukjes gesneden), mijn zus moet het fruit gesneden meegeven. Het hangt een beetje van de school af.

  BeantwoordenVerwijderen