donderdag 26 mei 2016

Pin it & make it 21

Rest verwerking dat staat hier op de planning voor de toekomst.

Eerst eens de leuke stofjes opwerken die in mijn curver boxen liggen te wachten op het ideale patroon dat bij het soort stofje past.


Ook staan er hier enkele dozen met restjes stof van alles wat ik al gemaakt heb en die te groot zijn om weg te gooien en wie weet waar ooit voor kunnen dienen ;)

Dus aan de slag met het laatste restje van het driehoekenstofje van bij Kwantum en het berenstofje van Soft Cactus... een mooie combinatie die ik hier al eens combineerde.

Op mijn Pinterest bord: naai projecten om te proberen daar vind je enkele voorbeelden van mandjes...

Ik ging weer aan de slag met de uitleg van bij de wasmand en sneller resultaat deze keer.

Waar ik het voor ga gebruiken daar ben ik nog niet uit,een opbergmandje in de badkamer of een leuke plant kopen en er in te zetten?




Leuk,hé!

Mijn 2 werkdagen op mijn nieuwe werk vielen mee,wel nog wat zoeken waar alles staat maar ik zie het wel zitten om er te starten.

Verder heb ik al bericht gekregen van An dat het tasje goed gekeurd is en al in gebruik werd genomen.Ze plaatste het ook op Instagram en vroeg naar mijn account daar maar voorlopig ben ik er nog niet actief ... Ik twijfel nog een beetje,heb ik daar wel iets te zoeken, brengt het meer waarde voor me?! Zijn er van jullie actief daar mee bezig?

Zaterdag eens overleggen met mijn dochter die actief is op Instagram om te vragen hoe dat allemaal in zijn werk gaat en of het iets voor mij is.

De zoon vindt dat ik het moet doen,is goed voor je blog zei hij!Daar kan je leuke foto's plaatsen van alles wat je maakt zei mijn tiener fier ;) Wat tevens een complimentje was volgens hem.



Groetjes Carla.

Welkom aan mijn nieuwe volgers ♥

Follow my blog with Bloglovin

19 opmerkingen:

  1. Heel tof! Ik ben ook bezig met restjes weg te werken. Maar er blijft nog veel kleine frul over. Ik twijfel dan steeds of ik het nog zal bewaren voor een strikje of zo. Zware dilemma's 😂.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geworden. Ik weet zeker dat je daar een goede bestemming voor gaat vinden.
    Fijn weekend alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, die is ook weer mooi geworden!!

    Ik heb ook een IG-account en eerst twijfelde ik wel of het iets voor mij was, maar uiteindelijk steekt er niet zoveel tijd in en is het toch een leuke extra bij je blog... Je kan er tussendoor-fotootjes opzetten... een preview van wat je aan't maken bent, of een afgewerkt resultaat en de kijkers dan doorverwijzen naar je blog.

    Het vult elkaar ook wat aan, voor mensen die niet de tijd nemen om dagelijks/wekelijks blogs te lezen is Instagram wel een snelle manier om creaties te zien en inspiratie op te doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk voor wat prulletjes maar een plantje er in lijkt me ook mooi ja!
    Fijn te lezen dat je andere job meegevallen is! Ik ben 'actief' op Instagram maar dan voornamelijk passief. Geniet van alle mooie foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Met IG heb ik wat dezelfde ervaring als Lunatiek :). Het gaat ook véél sneller dan bloggen. Een foto, een paar woorden erbij en dat is het - het nadeel is dat het soms ook te snel gaat, maar dat is de zeur in mij die naar boven komt.

    Laat me eindigen met een positieve noot; wat lief van de zoon zeg! Uit de mond van een tiener lijkt me dat goud waard, niet? Zelf vind ik het super geslaagd en misschien doe ik je ooit wel na voor wasgoed dat boven rondslingert te verzamelen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja als extra mandje om was te verzamelen ook wel leuk. Ja inderdaad goud waard :-)

      Verwijderen
  6. Heel mooi Carla. Ik zit ook op Instagram, heel leuk om te delen als je bv geen tijd hebt om te bloggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ZO ik ben weer bij gelezen. Deze is ook echt heel leuk geworden. Leuk printje! Fijn weekend en instagram is echt heel leuk en gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Weer zo'n knapperd! Ook leuk om er mooie stofjes en wol in te leggen in het zicht.
    Wat een lieverd, je zoon!
    Voor mij is IG teveel van het goede, te snel vervlogen ook. Maar ja, zo zit de wereld tegenwoordig in elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hij is af en toe heel lief tussen het puberen door :-P Ja daarom dat ik twijfel maar hier meer positieve reacties hè ! ,

      Verwijderen
  9. Ja leuk zo van die mandjes hè. En ja ik vermoed dat het binnenkort veel vlotter gaat lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. staat op mijn to-do-lijstje voor als wasmanden voor in de slaapkamer,
    een hele mooi combinatie!!
    Wij zijn ook actief op IG en we zorgen er wel voor dat we elke week, netjes, blijven bloggen.
    zus 3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je hier komt reageren, als wasmand is ze te klein, daar gebruik ik de grotere versie voor! :-)

      Verwijderen