zaterdag 14 mei 2016

Pin it & make it 19

Gisteren ging ik even langs Het Stoffenhuis in Bree dat volgende week de deuren van haar nieuw pand opent.Een stuk groter dan wat de winkel was.

Een leuk tricot stofje in wit/zwart zoals je nu wel vaker voorbij ziet komen ging met me mee naar huis.

Gewassen,laten drogen,strijken en vervolgens vandaag al mee aan de slag want in de familie is deze week een klein meisje geboren.

Dus de Angel outfit die ik jullie hier al eens liet zien kan ingepakt worden.Maar dat alleen vond ik wat weinig en daarom maakte ik voor Lia ook nog een mini legging in de leuke wit/zwarte kruisjes tricot naar het patroon van Emma en Mona.Ik nam maat 80 over zonder naadwaarde,stikte de zoompjes van de pijpjes gewoon om en volgens mij gaat ze er snel in kunnen,lijkt echt klein ;)

Babylegging.

Voor grote broer Dries van bijna anderhalf jaarmaakte ik uit het zelfde stofje een t shirt want hij verdiend ook een pakje,hé!Grote broer wordt je niet zomaar elke dag.Zonen 09

Het blijft schattig,zo van die kleine kledingstukken...om maar te zwijgen van de baby's of peuters die ze aan hebben ;-)

De pin it & make it is het stofje deze keer;telt dat ook?!Voor mij wel want met een zieke zoon in huis krijg je veel minder gedaan...


Voor iedereen een fijn Pinksterweekend,Carla

Ohja deelnemen aan de give away kan nog tot morgen avond,dan trek ik een naam uit het potje met namen om het pakje naar toe te sturen.

Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. Beterschap! En leuke cadeaus. Groetjes stipjes en datjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie cadeautjes! Ik vind die zwart-wit stofjes zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, zwart-wit scoort steeds!!! mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap voor je zoon en jij sterkte met een zieke (jonge-)man in huis.
  Je kraamkado's vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor de steun :-) Ik ben benieuwd naar de reactie van de ouders van Lia... blijft toch spannend om iets zelf gemaakt af te geven.

   Verwijderen
 5. Leuke kadootjes. Toffe stof. Ik heb hem in het zwart met wit en hij schreeuwt om verwerking.

  BeantwoordenVerwijderen