donderdag 7 mei 2015

LIebster Award.

Ik heb de Liebster Award gekregen van Ageeth van de blog Ogenzalf.Het is een Award die gegeven wordt aan kleine blogs met minder dan 200 volgers.

Dit schrijft Ageeth over mij op haar blog,de reden waarom ik genomineerd ben:


Carla van Ik maak het zelf nu, omdat ze zo creatief en productief is en om haar enorme doorzettingsvermogen na onverwachte tegenslag.

Als dit geen mooi complimentje is dan weet ik het niet,ben echt ontroerd hier door.Daarom ga ik haar vragen aan mij hier eventjes beantwoorden:

1.   Waarom ben je gaan bloggen?
De blog ben ik begonnen om aan anderen mijn creatieve uitspattingen te doen,mijn interesse  te beschrijven over van alles en nog wat.Een jaar geleden stopte Yunomi ermee en daar kon ik toen mijn ei kwijt.De blog is een veel betere oplossing ;-)
2.   Wat levert het bloggen je op (een negatief en positief punt)?
Positief punt is voor mezelf dat ik mijn creaties en meningen op een leuke manier aan de blogwereld en daar buiten kan laten zien,dat ik leuke reacties krijg om zo verder te doen.


Negatief punt:moeilijk te zeggen?Misschien de kleine teleurstelling als er minder gereageerd wordt?Oh ja want krijgt niet ieder van ons graag bevestiging dat je goed bezig bent?...

3.   Welk (bord-)spel doen jullie thuis graag samen?
Wij spelen weinig of geen spelletjes.Vier op een rij,af en toe of kaarten.


4.   Wat is je favoriete thuismaaltijd (met vrienden en/of het hele gezin)?
Iets met pasta,veel groenten en ene lekkere witte of rosé wijn er bij,de hele familie bij elkaar dat is het fijnste.En een dessertje achteraf.

5.   Welke films staat er in je top 3 aller tijden?
Oei dit vind ik ene moeilijke,ik kijk maar af en toe een film op tv of in de film zaal maar films over echt gebeurde dingen vind ik wel ontroerend,zoals Without my daughter.
En films met auto's,mooie mannen,snelheid zoals Fast and furious kunnen me ook bekoren.

Maar een kinderfilm zoals Brother Bear vind ik ook leuk.

Ben eerder iemand die serie's kijkt zoals Home and away,al jaren maar ook Cold Case of Witout a Trace,zeker geen nederlandstalige reeksen zoals Familie,Thuis en dergelijke(sorry voor de liefhebbers)6.   Welke hobby's, bezigheden had je als kind?
Als kind deed ik graag tekenen en knutselen,was ik bij de jeugdbeweging.


7.   Wat is je beste recept of maaksel ooit?
Mijne lasagne maar ook mijne pasta carbonara,mijn taarten,mijn dessertjes in het algemeen,maar misschien kunnen mijn kinderen of familieleden daar beter op antwoorden ;-)
Verjaardagstaart voor de zoon vorig jaar.


Mozzarella met groenten.

8.   Op welk blogbericht ben je het meest trots?
Mijn  waag jullie kans blogbericht vind ik nog altijd leuk om opnieuw te lezen.

9.   Heb je een wens voor je toekomst en wil je die delen?
Oh een wens voor de toekomst...eigenlijk ben ik best tevreden met wat ik tot nu toe al heb gepresteerd maar wat meer reacties op mijn blogje is altijd leuk!Wat meer geduldig zijn is ook een (stille) wens maar vooral gezond blijven samen met mijn kinderen is het belangrijkste voor mezelf.Dan komen de andere zaken van zelf wel in orde.

10. Waar bezondig jij je aan (antwoord graag voor AL)?
Een zonde,wat is een zonde?!Als je graag een glaasje witte zoete wijn of een kriekje drinkt ook al ben je alleen is dat een zonde?Of te fel reageert als je het moeilijk hebt is dat een zonde?Ja dan ben ik schuldig maar dat is menselijk of niet?
11. Wat heb je vandaag gegeten?
Deze morgen een gebakken banaan met pecannoten.
's middags pasta met tomaten,rode zoete paprika,pesto en verse parmezaan en straks staat er bananensoep met een broodje op de menu.

Nu heb ik een deel van mezelf bloot gegeven maar dat mag.Ik nomineer niemand maar diegene die graag zijn/haar blog in de kijker zet mag mijn vragen overnemen en hier een linkje plaatsen zodat ik ook zelf eens kan gaan kijken.


Groetjes C.

Follow my blog with Bloglovin

30 opmerkingen:

 1. Dikke proficiat! Christiane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles heel mooi verwoord Carla! En wat goed dat een ander je aangeeft om je te nomineren, je verdient het ook! Een hele dikke proficiat hier voor en nog heel veel succes met je Blog! Ik lees hem graag! Lieve Groetjes, ♥ Christa**

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! En herkenbaar, niet bij ieder blogbericht krijg je (veel) reacties. Ik merk het zelf ook met mijn blog. Maar ja ik lees bijvoorbeeld ook wel eens blogs op mn telefoon, en dan is reageren wat lastiger (vind ik), dus doe ik het niet altijd. Dat zullen anderen ook wel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar had ik nog niet aan gedacht dat via je gsm moeilijker te reageren is.

   Verwijderen
 4. proficiat, Carla ..is dubbel en dik verdiend ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super Carla ! Dikke proficiat ! Myriam Van Rode

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Carla, dat heb jij zeker verdiend. Jouw blogje is een plezier om te lezen. Er blijkt ook uit dat jij een fijne, creatieve dame bent. Proficiat met je nominatie Monik

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo lieve blogster, natuurlijk heb jij dit dik verdiend, zoveel complimentjes dat ik kreeg met de frisse zomerjurk die jij voor me maakte, dat zegt alles! Als het dinsdag 27°C wordt trek ik ze aan en post eens een foto :). Ik blijf je volgen, ben al benieuwd naar je volgende creatie. xxx Diane

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Diane je doet me blozen.Ik ben heel erg benieuwd naar de foto!!♥

   Verwijderen
 8. Brother Bear vond ik ook geweldig (samen met de oudste die nu 16 is).
  De verjaardagstaart voor je zoon is fantastisch en met je leukste blogbericht ben ik in de prijzen gevallen :-)
  Ik vind het super dat je de Award zo oppakt (en zo snel). Ik hoop nog lang van je te lezen en te zien Carla!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier kijk ik die ook samen met mijn kinderen.Ja de taart viel heel zeker in de smaak.Graag gedaan,je prijs en het beantwoorden van de vraagjes.

   Verwijderen
 9. lutgart hartemberg7 mei 2015 om 19:57

  Een hele dikke proficiat, ik vind dat je dit dubbel en dik verdiend hebt, ik geniet altijd van je blog en creaties, zeker mee verder doen, en ook bedankt voor het beantwoorden van die vragen, heb het gevoel je een beetje beter te kennen :-) . Nog heel veel succes
  Groetjes lutgart

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit hier al de hele tijd met een glimlach te lezen.Doet echt deugd om al die lieve commentaar te lezen.♥

   Verwijderen
 10. Gefeliciteerd met je liebster award, terecht hoor want je blogje is altijd leuk om te lezen!!
  Leuk om je antwoorden te lezen zo leer je iemand toch ook weer een beetje kennen :-)
  Hoop nog lang van je blogje te kunnen genieten!

  Groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daarom heb ik de vraagjes ook graag beantwoord want ik vind het zelf ook fijn om andere blogsters beter te leren kennen en zo leren jullie mij ook beter kennen,hé!

   Verwijderen
 11. Proficiat Carla!!! Katleen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 't is ook zo dat uw blog zeker de moeite is om te volgen ! Zo altijd met nieuwigheden voor de dag komen, is niet iedereen gegeven ... Ik wens je nog veel succes in AL je ondernemingen, en hoop dat we nog veel van je mogen vernemen !!! Jij hebt ook altijd mooie foto's en een zéér verzorgde teksten ... doe zo voort, Carla !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik nu nog eens wist wie hier met complimentjes strooide?!

   Verwijderen
 13. EN al zo dikwijls heb ik een reactie geprobeerd, en nooit verscheen die er (dus misschien zijn er nog zo mensen bij zoals ik ??)
  en hop : vandaag heb ik ineens succes, en lees ik mijn reactie !!! Van nu af zal je geregeld mijn reactie lezen ... Indien het me blijft lukken hé !!! toi, toi, toi, voor Carla ! a-Nette.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat het eindelijk gelukt is,je ziet je geduld wordt beloond en de volhouder wint!

   Verwijderen
 14. Ik wou je even zeggen dat je blog er al ontzettend leuk uitziet Carla :)
  Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Stephanie maar een privé lesje zou ik toch kunnen gebruiken hoor!Als je dat ooit aanbiedt sta ik op de 1ste rij!!

   Verwijderen