woensdag 27 mei 2015

Even iets totaal anders.

Deze week is er eentje vol emotie vooral voor mezelf...

Heb totaal geen zin in naaien,knutselen of andere zaken door omstandigheden.

Het zijn kleine maar toch belangrijke zaken voor me die het me nu eventjes moeilijk maken,
de wereld vergaat niet maar het stormt plaatselijk voor mij en mijn kinderen.Weinig eigen tekst maar wel enkele teksten die ik op Pinterest gevonden heb en op mijn bord Mooie teksten heb opgeslagen.

Ik wil ze graag met jullie delen,wie weet is er wel eentje tussen die jullie aan spreekt:
Dank je wel voor mijn zus,mijn toeverlaat,mijn steun in moeilijke tijden,zij is jonger dan mij maar ik kan altijd bij haar terecht.

Ook de rest van mijn familie,zoals mijn schoonzus voor hare goede raad ivm de wetgeving,mijn schoonbroer voor de hulp met elektriciteit en dergelijke,mijn broer voor zijn rust,mijn metekind voor zijn hulp bij mijne auto,mijn ouders gewoon omdat ze er zijn.

Dank je wel voor mijn beste vriendin,we schelen 10 jaar,een totaal ander leven maar we weten van elkaar dat we er zijn in goede en in mindere goede dagen.

Dank je wel aan jullie,om hier te reageren,voor jullie mailtjes,jullie kaartjes...
Groetjes C.


Follow my blog with Bloglovin

20 opmerkingen:

 1. Ik stuur je virtueel 'een hart onder de riem' en een hele dikke knuffel, X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet wat er aan de hand is, dat hoeft ook niet maar ik wil jou veel sterkte, moed en doorzettingsvermogen wensen. Na regen komt er altijd zonneschijn, je komt er sterker uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte voor jou en je kinderen, fijn dat je bij een aantal familieleden terecht kunt!
  Weet dat mijn gedachten bij je zijn en via dit bericht geef ik je een dikke knuffel x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gelukkig kan ik bij hen terecht.Jij weet hoe het kan gaan,hé!Samen staan we sterker....x

   Verwijderen
 4. Komt allemaal goed, en zeker nooit vergeten je staat er niet alleen voor.
  Dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee ben blij dat ik er niet alleen voor sta...Ik kijk er naar uit om maandag bij te babbelen met je.

   Verwijderen
 5. Lieve Carla, Het zijn moeilijke, stormachtige dagen voor je. Binnenkort is de storm gaan liggen en kan je terug ademen. Ik ben blij dat we van jou het vertrouwen krijgen dat je met ons die moeilijke momenten wil delen. Courage Carla, geduld en blijven ademen, tijd brengt raad! Monik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja eens diep in en uit ademen,met tranen in mijn ogen,om vervolgens te beseffen dat ik het tref met jullie en dat het altijd nog erger kan,hé!

   Verwijderen
 6. lutgart hartemberg28 mei 2015 om 20:16

  Lieve Carla, je moet nu door een heel moeilijke periode in je leven, en ik weet maar al te goed hoe zwaar dat kan zijn. Maar ik kan je ook vertellen dat na dit er terug betere tijden zullen komen. Ik weet dat het soms moeilijk te geloven is, maar echt er komen voor jou ook terug gelukkige tijden. Ik wens je heel veel sterkte toe en nog heel veel geluk in je toekomst, dikke knuffel, Lutgart.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop ook voor mezelf en mijn kinderen dat we een fijne toekomst krijgen,buiten deze week,voelt het al beter aan hoor!Heb totaal geen spijt van mijn beslissing.Moeilijk gaat ook en af en toe een dipje hoort bij het leven,hé!Dank je wel voor je steun.

   Verwijderen
 7. Oh! Met wat vertraging, dus ik hoop dat het misschien al wat beter gaat... Hoe moeilijk het ook is, je hebt een heleboel mensen rond je die het goed met je voorhebben, daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Ik denk aan je, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat stilletjes aan wat beter en met mijn goede vooruitzichten van deze maand komt dat wel in orde ;-) en ook ik ben heel blij met alle steun die ik krijg.

   Verwijderen