zondag 7 juli 2019

Kirsty rok met een beetje glitter!

Vrije dag,geen kinderen thuis,niets gepland,niet te warm boven,tijd om te naaien dus!Ik ging met het Kirsty patroon van LMV aan de slag zoals ik hier al eens deed.

Het is een simpele kokerrok die ik pimpte met een biaislint in rosé kleur omdat het wel wat mocht afsteken bij het zwarte See you at Six tricot stofje dat ik bij Peachypop stoffen kocht in Achel.

Een patroontje dat snel in elkaar zit en perfect past.Ideaal met de tailleband uit tricot want met de citytrip in het vooruitzicht en al de lekkere drankjes en hapjes heb ik iets meer ruimte rondom ;-)

Gecombineerd met een kanten T-shirt dat ik vorig jaar zelf kocht en mijn rosé sandalen met een hakje zo klaar om te aperitieven on the rooftop! 


Het totaalplaatje! 
 

T-shirt,rok en zonnebril,
klaar voor de zon!
 

Makkelijke maar
toch geklede
schoenen!
 
We kijken er naar uit om de smalle steegjes in Valencia te verkennen,de plaatselijke bars en restaurantjes te bezoeken en natuurlijk mag een uitstapje naar het strand niet ontbreken op ons lijstje.We tellen nog eventjes af en dan hup het vliegtuig op in Eindhoven en enkele dagen genieten van elkaars gezelschap zonder huishoudelijke taken,vroeg op staan,werken,studeren en andere saaie maar noodzakelijke dingen van het leven.Nee tijd voor ons 3tjes,van alles ontdekken en genieten van de zon,zee,strand,lekker eten,drinken en elkaar.

Hebben jullie plannen deze zomer?Hier is het waarschijnlijk de laatste keer dat we samen op vakantie gaan.De dochter studeert normaal gesproken af (heeft 1 herexamen in augustus en nog een thesis om in te dienen) en erna gaat ze voor 4 maanden naar Bologna in Italië in september en dan werk zoeken,hé!

Ik wil jullie alvast een fijne vakantie toe wensen!Thuis of ver weg,in eigen land of pas later vrij,maakt niet uit.Als de zon schijnt zoals de laatste dagen hebben we allemaal net dat beetje meer energie en genieten we van de kleine dingen in het leven.Lekker eten,fris drankje en goed gezelschap!

Fijne zondag,Carla x


Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi!! Ideaal tijdens een citytrip (en erna natuurlijk ook nog)!

  Momenteel nemen we de vakantie een beetje van dag tot dag. Als Cas naar de crèche gaat (normaalgezien 2 dagen per week, behalve twee weken sluiting) probeer ik met Giel iets te gaan doen wat met Cas nog niet lukt, en daar hebben we ons al goed mee geamuseerd. Met Cas erbij kunnen we wel eens gaan wandelen of een speeltuin doen, maar zijn de mogelijkheden iets beperkter :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die gaat nog veel gedragen worden!

   Oh ideaal om zo je zonen te verwennen met tijd voor hun apart maar ook dingen samen te doen! Geniet ervan!

   Verwijderen