zondag 2 juni 2019

Zomers gevoel!

Met de temperaturen van dit weekend krijg ik instant zomers gevoelens!!Feestjes of gewoon gezellig samenzijn,lekker eten en een fris drankje mag je me altijd aanbieden.En dan kom ik graag in stijl af om samen met je te genieten van de zon en al de rest.

Ik maakte een Donna blouse in een licht roze crêpe.Een niet voor de hand liggende keuze maar de laatste weken groeit mijn liefde voor roze,raar maar waar!Het past perfect bij mijn lange rok en gecombineerd met een simpel jeans jasje ideaal voor de frissere avonden.

Dit model zit vlot in elkaar en ik heb zelfs in primeur de knoopjes er zelf aan genaaid.Normaal gesproken laat ik dat klusje aan mijn mama over maar afgelopen week deed ik het dus eigenhandig.

Veel kan ik niet zeggen over het model,de mouwen iets aangepast wegens te weinig stof.En jammer genoeg met een draadje af te knippen,knipte ik ook een gaatje net onder de armuitsnijding.Hopelijk valt het niet te veel op,ik heb het zo goed mogelijk hersteld maar ik vervloekte mezelf stevig hoor.Net iets te leuk om daarom weg te gooien.Wat zeggen ze ook alweer?!Niet perfect is ook goed!
Wat vinden jullie ervan?Ik ben blij met deze combinatie.Laat de zon maar schijnen.Nu ga ik nog wat genieten op mijn terras eer mijn bezoek eraan komt.Wij gaan samen genieten van Turks brood,allerlei groenten,pastasalade,aardappelsalade,wat gyros en dergelijke.

Fijne zondag allemaal,Carla x

Patroon: Donna blouse LMV
Stofje en knoopjes: Pieke Wieke

Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. Een outfit die echt zomer uitstraalt, top

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onder de arm, dat ziet niemand. Maar ik kan me voorstellen dat je stevig baalde!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heerlijke outfit die je een hopelijk heerlijke zomer lang zal kunnen dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hoop ik ook. Draagt zalig en weinig strijken aan. 😉

   Verwijderen
 4. zo sjiek wééral ! en uit ervaring weet ik dat kleding, waar in't begin iets fouts mee was, je er het langste plezier van hebt … EN tegen niemand zeggen, dan is er niemand die er iets van merkt, zeker weten ('t is ONS geheimpje zou kleinzoon Felix zeggen !!!)a-nette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat een leuke reactie! De dochter kon niet geloven dat het een zelf gemaakt bloesje was.

   Verwijderen