zondag 31 december 2017

Bye bye 2017, welcome 2018

Eventjes een jaaroverzicht,2017 was een heel rustig jaar op gebied van bloggen.Amper 39 berichten maakte ik voor jullie en voor mezelf.Deels door dat ik veel minder naaide het afgelopen jaar,deels door familiale omstandigheden waar door mijn leven eventjes op zijn kop stond.En tieners die puberen maakt het leven van een mama niet gemakkelijk.

Maar goed,eventjes op een rijtje zetten wat er hier van onder mijn naaimachine rolde:
 

Niet alles wat ik genaaid heb staat hier boven omdat ik niet overal een foto van gemaakt heb maar tel er nog wat toiletzakken,portemonneetjes en sjaals bij en je komt bij het totaalplaatje.

Handlettering deed ik ook veel dit jaar,een goede ontspanning,ik doe dat in de zetel bij tv naast de zoon,gezelliger dan boven alleen naaien en hij onder alleen op laptop of voor tv.
Ook hier niet alles wat ik geprobeerd heb maar gewoon enkele quotes die ik gemaakt heb.Wil ik in het nieuwe jaar zeker blijven doen.

Uitstapjes werden er ook gemaakt en daar wil ik in 2018 mee verder gaan.Nieuwe plekjes ontdekken in ons Belgenlandje,zelfs in Limburg want daar zijn nog vele plaatsen die de moeite waard zijn om te verkennen.

Goede voornemens maak ik niet echt,gewoon meer genieten van het leven en positief blijven bij alles wat op mijn pad komt.

Liefs Carla x
Verder wens ik dat al onze dromen mogen uit komen maar vooral een goede gezondheid voorop.


Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Het gaat niet om veel of weinig naaien of bloggen maar dat wat je wel doet met hart en ziel doen #denkik. Op naar meer van dat in het nieuwe jaar x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Merci voor de positieve reactie! Ik hoop volgend jaar er weer met hart en ziel voor te kunnen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuwjaar Carla, voor jou en je kinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb opnieuw een jaar lang met plezier je berichten gelezen en genoten van je creaties! Voor 2018 wens ik je het allerbeste en geniet van je hobby's en dan genieten wij hier mee!

  BeantwoordenVerwijderen