donderdag 7 december 2017

Bucketlist...

Volgende zomer blaas ik 50 kaarsjes uit!!Amai ja dat kan tellen,hé!Ik heb er weinig moeite mee tot nu toe,anders dan toen ik 30 jaar werd maar wie weet ben ik van gedachte veranderd tegen dat het juni  😊

Nu wil ik nog enkele dingen doen voor dat het zo ver is maar ook in het jaar dat ik 50 ben wil ik mijn grenzen verleggen en toffe of originele zaken kunnen afstrepen van mijn bucketlist.


Daar ben ik al een tijdje over aan het nadenken want ja wat wil ik nog doen?! Op zich ben ik niet zo een held om nieuwe dingen te doen of grensverleggende zaken staan niet hoog op mijn to do lijstje.Als je in de boeken kijkt die er overal te koop zijn met dingen die je zou moeten doen met je dochter/zoon/zus/partner en anderen dan zijn er vele dingen onrealistisch naar mijn mening.
 


Maar ja 50 jaar worden dat doet een mens eens nadenken over het leven en wat er eventueel nog veranderen kan.

Wat zou ik nog graag doen lijstje of in het Engels, bucketlist:

* Naar New York gaan met mijn 2 kinderen die volgend jaar ook een toffe leeftijd bereiken.De dochter wordt 21 jaar en de zoon 16 jaar. Samen een citytrip naar de stad die nooit slaapt staat bovenaan.

* paardrijden in het bos.Ik heb nog nooit op een paard gezeten buiten beschouwing de ritjes op een makke pony toen ik 4 of 5 jaar was en dat nog toe gelaten was op de kermis.Er zal wel een trapladder naast dat paard moeten staan want anders ga ik daar nooit van mijn leven op geraken.

* op naaiweekend gaan,niet 1 dag maar een volledig weekend samen met naaivriendinnen.

* meer durven,spontaner zijn,nieuwe mensen ontmoeten en wie weet leer ik nog vriendinnen of vrienden kennen voor de komende 30 jaar!!

*cursus volgen om zelf bvb een lekkende kraan te herstellen,een nieuwe stekker aan kabel maken,gaatjes in muren boren en dergelijke (ik sta op een wachtlijst)

* een fotoreportage met mijn 2 allerliefste schatten van tieners.

* zelf behangen in mijn appartement.

* de zon zien opkomen,ik kan er 's morgens niet goed uit maar ik zou dat toch eens graag zien.Want de nacht door doen is hier niet meer van toepassing.

* Facebook account opzeggen,ik ga daar steeds minder kijken sinds ik instagram fan ben. Maar de stap zetten om het effectief te doen is nog net te groot.

* een workshop volgen zoals zeefdrukken,keramiek of klei omvormen tot een persoonlijk item,porselein beschilderen of een handtas maken uit kruk of leer lijkt we ook wel tof en dan eens niet denken aan het prijskaartje,je hebt erna wel een uniek stuk om mee naar huis te nemen.

Een groot feest ga ik niet geven,gewoon zoals elke verjaardag mijn familie en beste vriendinnen/vrienden vragen voor een glaasje bubbels en zelf gemaakte hapjes staat op de planning.Maar heel veel kaartjes ontvangen als ik jarig ben dat zou ik ook wel leuk vinden.

Wat zouden jullie nog willen doen in het komende jaar?Wie weet kan ik nog ideeën opdoen voor mijn lijstje.Laat maar komen de toffe dingen om uit te proberen en dan moeten jullie niet afkomen met een tatoeage zetten of uit een vliegtuig springen want dat ga ik heel zeker niet doen!  Groetjes Carla x
Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. Oh amai, daar staan veel plezante dingen tussen :)
  Ik heb geen bucketachtige toestanden, ik probeer zoveel mogelijk van elke dag het beste te maken en tot nu toe ben ik heel blij met wat dat me bracht. Ik volg met veel belangstelling het afvinken x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is ook de eerste keer dat ik zo'n lijst maak hoor!Anders maak ik ook het beste wat er elke dag op mijn pad komt maar ja dat getal zorgt voor veranderingen ;-)

   Verwijderen
 2. Toffe lijst!!

  Ik heb een Zonen09 workshop geboekt vlak na mijn verjaardag, en ik denk daar een Lars te gaan maken, want ik al zolang wil, maar steeds uitstel.

  Een naaiweekend hoop ik ook te kunnen doen, en verder hoop ik opnieuw te kunnen afspreken met andere naaiende bloggers :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh een Lars,ideaal voor Giel!! Ja wie weet kunnen we samen op naaiweekend ;-)

   Verwijderen
 3. Dat is een mooi lijstje! Doe je best, want dat zijn allemaal leuke, goeie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga heel zeker mijn best doen om alles af te vinken 😉 Sommige dingen staan al in de startblokken 😀

   Verwijderen