vrijdag 11 september 2015

Nominatie

Eind augustus werd ik door Miss Pixie genomineerd voor de Liebster Award.
Dit is een nominatie voor beginnende blogs met minder dan 200 volgers.Deze award wordt gegeven omdat men vindt dat ze goed bezig zijn maar nog een duwtje in de rug kunnen gebruiken en meer bekendheid krijgen bij andere bloggers en volgers.Dus dank je wel hiervoor Miss Pixie.

Stephanie had deze gekregen en heeft al haar vragen netjes beantwoord,hier te lezen.

Samen met nog enkele andere heeft ze mij genomineerd en ik ga haar vraagjes zo goed mogelijk beantwoorden.

Nu heb ik deze award in mei ook al eens gekregen van Ogenzalf en als je wil mag je daar de vraagjes/antwoorden van toen eens gaan lezen.


Dit zijn de vragen:

Wie is jouw blogidool?

Oei dat is een moeilijke, ik volg heel veel blogs maar lees graag bij Khadetjes,bij Miss Pixie en bij Ogenzalf maar ook bij de interieurblog van Zilverblauw vind ik het leuk om te bij te lezen.

Wat is voor jou het leukste aan bloggen?

Het geheel,de foto's maken,mijn creaties laten zien,de tekst erbij schrijven en dan afwachten op de reactie's van mijn volgers om erna daar op te antwoorden want dat vind ik ook belangrijk.

Vertel iets over je laatste aankoop.

Buiten mijn aankopen voor te naaien en te overleven?!Ene ventilator toen het tijdens de zomermaanden zo heet was dat het in mijn appartementje niet te doen was zonder...

En over je laatste miskoop.

Dit vind niet gemakkelijk,maar ik heb in de zomervakantie een stofje gekocht via een leuke webshop en ik dacht dat het wit met streepjes in was maar nu blijkt het wel met streepjes te zijn maar het een doorschijnend,het andere niet.Dus voorlopig ligt dat stofje in mijn voorraad want geen idee wat ik daar mee kan maken...Iemand een tip,laat maar horen,hé!

Wat doe je om te ontspannen?

Ik heb vele dingen die nog al uit een lopen om me te ontspannen maar naaien staat toch wel op nummer 1.Verder vind ik een wandeling maken ook ontspannend net zoals wat op het internet rond surfen en bij lezen op allerlei blogs.In bad gaan met een tijdschrift en een kaarsje aan is ook een topper.

Waar mogen ze jou voor wakker maken?

Mijn 2 kinderen mogen me altijd wakker maken,als ze terug thuis komen na een avondje stappen,als ze ziek zijn.Voor de rest mag je ook wakker maken om een koffietje of thee te gaan drinken na een wandeling.Voor een goed gesprek of een oppep praatje mag je me ook wakker bellen.

Wat wou je als kind worden later? En wat ben je uiteindelijk geworden?

Geen idee wat ik als kind wou worden? Nu ben ik kokkin in een woon en zorgcentrum voor bejaarden in mijn eigen dorp.

Welke filmrol had jij wel op je willen nemen?

Geen enkele want ik hou er niet van om in de spotlichten te staan,laat mij maar achter de schermen werken dat doe ik veel liever ;-) 

Wat bestel je op restaurant?

Pasta met heel veel groenten!Altijd en daar een lekker glaasje witte wijn bij.

Op welk talent van iemand anders ben je stiekem jaloers?

Op 2 zaken die anderen mensen hebben ben ik wel een beetje jaloers:

* op naaisters die zo mooi een print kunnen laten doorlopen als ze een kleedje of rok maken.

* op mensen die ten alle tijden rustig kunnen blijven...

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen,mij zo beter te leren kennen en zelf vond ik de vragen wel leuk maar niet allemaal even gemakkelijk om te beantwoorden.

Verder ga ik niemand nomineren want diegene die ik zou willen nomineren zijn dat pas gedaan of hebben het niet meer nodig maar indien iemand zich aangesproken voelt mag de vragen altijd overnemen en een linkje zetten naar mijn blogje.Groetjes C.


Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. Lieve C., leuk om weer zo van je te lezen! Het is maar mooi genieten in blogland samen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pff, domme Blogger :s probeer al verschillende keren te reageren het lukt niet. Hopelijk deze keer wel..
  Thx om te antwoorden op de vraagjes! Zo leren we je weer wat beter kennen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. -schaterlach- voor die blogidool #maarookfijnomlezen
  Zelf heb ik een godsgruwelijke hekel aan die dingen beantwoorden, maar stiekem lees ik héél graag mee. Dank je wel voor een blik op jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan komt die blogidool ook nog af en toe reageren ;-) dat doet deugd hoor!En volgens mij lezen we allemaal graag van die dingen,net zoals we graag binnen kijken bij mensen thuis ....♥

   Verwijderen