woensdag 6 februari 2019

Hergebruiken en restjes verwerken.

Zelfs met handletteren ben ik bezig om de wereld wat groener te maken ;-) Je kan de tekst wel op 2 manieren toepassen,hé!De afgelopen 2 dagen heb ik al mooi mee gedaan aan de uitdaging van SewNatural.

Dag 1 naaide ik een eenvoudig boodschappentasje in een zwart-wit stofje dat hier al een tijdje lag.Gisteren ging ik met het zelfde stofje en overschot van gordijnenstof aan de slag om fruitzakjes of groentenzakjes te maken.

Het patroon iets aangepast want ik wou wat contrast in het geheel en ook de bodem wat steviger maken.

Dit zijn mijn creaties.Ik ga ze eerst eens uit testen eer ik er nog meerdere maak zodat ik al mijn groenten en fruit op deze manier mee naar huis kan nemen.

Hopelijk maken ze er in de winkel geen probleem van om het zo te wegen.In sommige winkels doen ze zelfs wat van het gewicht af omdat je zakje natuurlijk meer weegt dat zijn plastieke broertje.


Vandaag heb ik de uitleg voor een broodzak binnen gekregen maar na een super drukke werkdag geen energie om er aan te beginnen.De bewoners en hun begeleiders werden op mosselen of stoofvlees getrakteerd en dat is een hele onderneming.Maar we hebben verschillende complimenetjes gehad dus alles dik in orde.

Ik ben benieuwd wat we morgen kunnen maken en normaal gesproken ga ik er in de late namiddag mee aan de slag.Nog eens leuk zo wat naaien,snel klaar en tof resultaat.

Groetjes Carla


Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

 1. Mooi om met je mee te kijken Carla!
  Ik koop eenmaal per week veel broden en die gaan de diepvries is. Dus zo'n broodzak werkt niet voor ons.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blijkbaar kan je de broden ook in een stoffen zak invriezen. Maar dat moet ik zelf nog uitproberen.

   Verwijderen