zaterdag 17 maart 2018

Bazaartrendlab

Eindelijk ben ik er geraakt bij Bazaartrendlab in Vilvoorde.Het stond al eventjes op mijn verlanglijstje maar ja het ligt niet bij de deur.
Afbeeldingsresultaat voor bazaar trend lab

Gisteren had de dochter voor haar opdracht van de universiteit een afspraak in Molenbeek en omdat ik in de namiddag vrij was mocht ik voor taxi spelen.Vanuit Bocholt naar Antwerpen om haar op te pikken aan haar kot reden we vervolgens naar Brussel/Molenbeek.Geen gemakkelijke opgave want wij komen zelden in onze hoofdstad of omliggende gemeenten.

Omdat haar afspraak 2 uren zou duren ging ik op mijn eentje verder om eens te gaan kijken naar het concept van Edith van de blog Dietemiet. Verschillende vooral beginnende handelaren/webshops kunnen er een plekje huren en hun spullen te koop aan bieden.

Heel veel moois te zien waaronder losse thee met leuke begeleidende teksten,kinderkledij maar ook babyspullen zoals bijtringen,dekentjes,slabben en dergelijke.Verder ook planten,herbruikbare spullen zoals make up doekjes, houten tandenborstels, je kan er ook je lege verpakkingen vullen met koffie, noten, pasta, cornflakes en nog vele andere zaken.

Pakketjes om zelf aan de slag te gaan met pen en papier, beton of zo vind je er ook terug.Echt allemaal tof uitgestald en erna kan je een lekkere cappuccino of iets fris drinken, soep of quiche eten.

Hier onder enkele sfeerfoto's door mezelf getrokken toen ik er op mijn gemakje rond keek.


Todiy.

 Anders winkelen.

 Je eigen potje vullen.


Dat smaakte!Gene goede foto van een
tof logo!


 Mooie dienbladen.


Losse thee in eenvoudige 
verpakkingen.


 Dit is echt iets 
voor mijn dochter ;-)

Ik heb heel braaf mijne portemonnee dicht gehouden,de handelaars hadden anders gehoopt.

De dochter blaast morgen 21 kaarsjes uit en we gaan deze avond lekker uit eten voor de eerste keer in Maasmechelen bij Giuliano.We kijken er allemaal naar uit,naar het eten toch,de rit naar daar in de sneeuw vind ik persoonlijk iets minder leuk.Doen jullie dat ook naar nieuwe plaatsen gaan om te gaan winkelen of te gaan uit eten? Of andere dingen die jullie doen als iemand in jullie gezin jarig is?

Fijn weekend,Carla x

Altijd fijn om jullie reactie te lezen.


Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Het gebeurd niet vaak maar het altijd leuk om nieuwe plaatsen en plaatselijke winkeltjes en restaurantjes te ontdekken. Eigenlijk gebeurd het vooral als we op vakantie zijn. Dit winkeltje ziet er erg gezellig uit! Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja op vakantie ontdek je altijd nieuwe winkels en dergelijke. Bedankt voor de verjaardagswens.

   Verwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je dochter en ik wens jullie een fijne verjaardag samen!
  Mooie winkel met fijne spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb haar al goed verwend met een lekker ontbijtje samen 😉 Inderdaad mooie spulletjes in de winkel.

   Verwijderen
 3. Oh, dat ziet er een tof plekje uit!! Ik neem me dat vaak voor, maar het komt er niet altijd van ;)

  BeantwoordenVerwijderen