dinsdag 7 november 2017

Tijd voor mezelf met handlettering

Deze morgen nog eens aan handlettering gedaan.Ik sta op mijn vrije dagen gelijk op met de zoon (anders nog eerder) en ja wat doe je al zo vroeg in de morgen?! 

Hij heeft het graag rustig en stilletjes 's morgens en dan komt het natuurlijk goed uit om handlettering te doen want dat maakt geen geluid,hé!

Op instagram zet ik nog regelmatig teksten op die ik gemaakt heb.Hier was het alweer een tijdje geleden.Ik blijf het fijn vinden om te doen,eventjes alleen bezig zijn met letters en tekst,nergens anders aan kunnen denken want ja dan gaat het fout,als je afgeleidt wordt door je gedachten.

Voor diegene die dat dagelijks doen zijn mijn voorbeelden niet geweldig maar voor mezelf wel.Ik merk wel dat als ik het eventjes niet gedaan heb dat het wat duurt eer ik weer vertrokken ben om het begin te zetten van de eerste letters...

Enkele foto's van wat ik de laatste tijd nog maakte:

Het zijn simpele teksten maar oh zo vol waarheid!Ik lees dat graag van die quotes over het leven.Niet altijd gemakkelijk maar wel de moeite waard.Mijn tienerzoon is volop aan het puberen,vooral naar school dingen toe gaat het moeizaam.Deze avond mogen we naar het oudercontact.

Maar ik troost mezelf dat het tijdelijk is,het is een fase waar we door moeten.En we zijn niet alleen met dat probleem,elke leeftijd heeft zijn voor en nadelen zullen we denken zeker?!

En nu nog wat genieten van mijn vrije dag,de zon schijnt,namiddag met 2 collega's naar een stoffenwinkel,genieten van de kleine dingen in het leven.

Groetjes Carla x 

Welkom aan mijn nieuwe volgers,laat gerust een reactie achter,altijd fijn om te lezen ;-)

Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. En heb je gedachtig de quote 'fabric' gekocht?
  Het valt niet mee, die puberteit. Ik hoop dat je de ouderlijke zorg wat kunt delen Carla.
  Je quotes zijn mooi en zo waar en soms heerlijk verhelderend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb een zwak voor stofjes die worden regelmatig gekocht 😉 Ik kan af en toe mijn hart uit storten bij mijn zus. Dank je wel voor je complimentjes.

   Verwijderen
 2. Mooi hoor! Ik wou dat het me lukte ook weer tijd te maken voor handlettering, vind het ook echt fijn om te doen maar momenteel schiet het er aan over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weeral mooi gedaan, Carla. Ik zie dat graag en wou dat ik zoveel geduld had als jij. Zit je soms ook op Pinterest? Daar kan je anders ook veel ideeën opdoen over mooie spreuken en over handlettering. Is maar een tip,hè ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Liselotte. Ja ik vind veel inspiratie op Pinterest! 😉

   Verwijderen
 4. Fijn dat het je ontspant. Je kunt goed zien dat je er steeds meer 'handigheid' in krijgt. De "Be-you-tiful' is echt knap gedaan.
  Die puber periode is niet gemakkelijk. Daar weet ik ook van alles van. Niet voor de ouders maar ook niet voor het kind zelf. Daar kan ik ook over mee praten. Sterkte ermee. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een fijne reactie van je. Dank je wel voor je complimentjes.

   Verwijderen
 5. Goed bezig! Zeker die laatste vier vind ik heel mooi gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad die zijn net iets beter maar be-you-tiful vind ik ook wel goed gelukt!

   Verwijderen
 6. Leuke teksten ... is fijn om te doen hé. Ik heb sinds afgelopen week de smaak van het handletteren te pakken.

  Groetjes
  Tina
  www.hetmeisjeuitdekempen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat fijn dat je ook aan het handletteren doet!Leuk en ontspannend om te doen,hé!

  BeantwoordenVerwijderen