woensdag 31 mei 2017

Handlettering.

De afgelopen dagen heb ik nog eens wat aan handlettering gedaan.Lekker ontspannend,buiten op mijn terras,de vogeltjes fluiten,fris drankje bij me en een leuke tekst op papier zetten.Meer moet dat niet zijn.

Af en toe zet ik er eentje op Instagram maar nu wil ik jullie langs deze weg ook mijn resultaten tonen.Het moet niet altijd over naaien gaan,hé!


Positief blijven ;-)


Deze vind ik mooi!


Mijn stiften,pennen.


Een notaboekje,
wit,zwart 
en bruin papier.

Mijn 2 opbergzakjes.


De 2 boeken
die ik gebruik!


Mijn kaft waarin ik eigen en andere
teksten bewaar.

Het kleine notaboekje dat je ziet liggen heb ik ooit van Ageeth gekregen en daar in noteer ik mooie zinnen die ik tegen kom in boeken of tijdschriften.

Ik wissel graag af in het formaat waar op ik schrijf/teken.De ene keer op A4,dan weer op A3.Soms zelfs op notablaadjes.Maar dat is een projectje dat ik nog moet afwerken eer ik er meer over vertel.Wel leuk om te doen,dat kan ik je al vertellen.

 


Op Pinterest zoek ik ook regelmatig nieuwe voorbeelden op.Daar kan je uren rond kijken/vinden/opslaan.Verslavend met momenten.

Hier kan je mijn bord terug vinden: Pinterest: handlettering of deze die ik mobiel bij werk: Pinterest: handlettering

Welke hobby's hebben jullie?Dat vraag ik me soms af.En kruipt daar veel tijd in of heb je er juist te weinig tijd voor?De combinatie die we voor ons zelf maken: gezin,werken,huishouden,hobby's,familie,vrienden is niet altijd gemakkelijk te combineren.

Groetjes Carla x


Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. Ik vind het zo leuk om het notitieboekje te zien en te lezen welke bestemming het heeft gekregen :-)
  Je doet serieus aan handletteren met mooi (en veelbetekenend) resultaat! En fijn om er ontspanning in te vinden, X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat dacht ik al, daarom heb ik het vermeld. En dank je wel voor je compliment.

   Verwijderen
 2. Knap gedaan! Ik geloof best dat het lekker ontspannend is. En de eerste spreuk ga ik onthouden, geeft je zin in de nieuwe dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Momenteel hou ik het vooral bij naaien en lezen (ik heb mijn leesdoel van 25 boeken voor 2017 intussen al overschreden), maar ik wil zeker ook weer tijd maken voor handletteren en andere knutsels. Dat gaat meestal een beetje met periodes hier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees ook graag maar tegenwoordig meer in tijdschriften zoals VT wonen.

   Verwijderen
 4. En vergeet ik nog te zeggen dat je er weer heel wat leuks van gemaakt hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zet momenteel ook mijn eerste kleine stapjes in dat handletteren - sinds ik vorige maand in mijn BuJo begon - en vind het ook heel ontspannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handlettering lijkt met erg leuk om te doen. Zeker als ik jou mooie resultaten zie. Wie weet dat ik het nog eens ga proberen. Voorlopig is mijn lijstje met hobbies al behoorlijk lang, ik haak graag, ben veel plezier in de tuin, maak foto's, speel gitaar, (hard)lopen...........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je compliment! Leuke hobby's heb je! En gitaar spelen!

   Verwijderen