zaterdag 2 juli 2016

Pin it & make it 26

Sinds deze week heb ik de sleutel van mijn eigen appartement en nu ben ik volop bezig met rond te kijken op Pinterest naar ideeën om mijn eigen plekje in te richten.

Een echt pin it & make it is het niet,ik sla vooral veel pins/foto's op om te zien wat ik eigenlijk allemaal tof vind.


Enkele voorbeelden laat ik hier zien,de anderen kan je op mijn borden Inrichting allerlei en in mijn eigen woning vinden.Ik besef dat ik van alles mooi vind...En niet één stijl of kleur maar van allerlei soorten van inrichtingen en materialen.

Ik heb een donker grijze zetel,wit met groene kussens,wit en wit met zwarte dekentjes,zwarte poefjes,houten tv kast,lage kast,barkast en salontafel.


Dit zijn enkele woonkamers die ik mooi vind maar ik ga geen andere meubels kopen hoor!

Gewoon de stijl,vele kussens op de zetel/bank,dekentje,kaarsjes...plankje tegen de muur met foto's of quotes erop.

Zwart/wit


En een simpele witte keuken blijft voor mij een topper,die ga ik er in elk geval wel hebben,ook een houtkleurig blad erop,mijn toestellen zijn in het zwart,wat dan weer vaak te zien is in mijn voorkeur van zwart/wit kamers.Op de foto vind ik de open rekken mooi,misschien een idee om wat extra plaats te creëren in mijn toekomstige keuken.De vloer vind ik prachtig maar ik heb zelf tegels liggen in lelijk beige maar andere vloer gaat er voorlopig niet komen maar het kriebelt wel om bij mijn schoonbroer zijn werk eens te gaan kijken naar een meer warme,op hout gelijkende vloer te gaan kijken die over de tegels gelegd kan worden.Ook een bureau hoekje wil ik maken zodat ik er nog vele blogjes kan schrijven.


Ik heb er wel een open trap maar misschien gaat het toch lukken om iets apart te maken waar mijn pc komt te staan.

Mijn andere pins en ideeën deel ik in een volgende blog.Altijd tof om jullie meningen hier over te lezen.Of tips om het goedkoop en toch gezellig in te richten lees ik graag.

Groetjes Carla.

Welkom aan mijn nieuwe volgers ♥


Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Het leukste deel van verhuizen, het inrichten ! Komt goed Carla, je hebt goede smaak !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad dat inrichten is leuk om te doen. Dank je wel voor je compliment.

   Verwijderen
 2. Wat heerlijk om er jullie eigen plek van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen