zaterdag 16 april 2016

Op een laag pitje...

Op een laag pitje gaat het hier kwestie naaien en knutselen tegenwoordig.

Niet dat ik niet wil maar ik heb momenteel andere belangrijke zaken aan mijn hoofd waar ik nog eventjes niets over kan vertellen...geduld is een mooie deugd.

Maar zo dadelijk ga ik bij een vriendin enkele meters tule ophalen die ze voor mij heeft mee gebracht van de Turkse markt om er een hopelijk leuke rok van te maken voor mijn dochter.

Die rok staat al eventjes op haar verlanglijstje en ik heb hem ook van haar gepind maar deze is ook leuk.


Ook enkele werkwijze heb ik bekeken,aan Eva heb ik al wat advies gevraagd over het in elkaar zetten van de rok en de komende week ga ik er aan beginnen.

Best spannend om voor mijn dochter dit te maken want het is een kritische jonge dame die goed weet wat ze wil en wat mooi is zeker wat mode betreft ;-)

Verder is er in het wereldwijde web een leuke webshop bij gekomen die ik jullie eventjes wil laten zien want ik heb er al rond geneusd en bijna mijn 1ste bestelling gedaan want het is moeilijk om aan de mooie materialen te weerstaan.Eindelijk een webshop waar je alles voor het maken van tassen bij elkaar kan vinden en geen zoektocht meer in verschillende andere webshops of winkels om het allemaal bij elkaar te krijgen met hoge verzendingskosten als gevolg.Nee dit is gedaan nu,alles mooi gerangschikt en duidelijke foto's en uitleg erbij.

De straffe madame achter het verhaal heeft ook een leuke blog.Waar jullie misschien ook eens een kijkje kunnen gaan nemen wat er staan leuke dingen op.Samen met haar man is ze deze webshop gestart en ze promoten ook iets nieuws in de DIY wereld,althans nieuw voor mij.

Kurkleer om tassen mee te maken.Uit Portugal geïmporteerd en met mooie details van een tikkeltje goud of een prachtige kleur.


Sommige bekwame tassen maaksters gingen er al mee aan de slag,ga hier heel zeker maar eens een kijkje nemen om een super mooi resultaat te zien:

Elisanne en Petrol and Mint

Deze reclame als ik het zo mag noemen is op mijn eigen initiatief en ik krijg daar niets voor hoor ;-) 

Groetjes Carla

Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. Ben heel erg benieuwd naar je tule rok!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n tule rok zag ze ook voorbij komen!
  Mooie webshop heb er ook even gekeken maar heb nog teveel projecten die eerst af moeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja je ziet er vaker voorbij komen hè. En wie weet heb je over een tijd wel zin in een tas.

   Verwijderen
 3. Geweldige rokken! Succes met het maken.
  Het kurkleer vind ik ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met datgene wat je creatieve activiteiten op een laag pitje houdt. En ik ben benieuwd naar je tule rok, ik heb ze al langs zien komen op blogs. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel en als de rok klaar is ga ik hem hier zeker laten zien ;)

   Verwijderen